RAMA TUŽI HARADINAJA: Ovo nije prvi put da laže o meni - Volim Podgoricu

RAMA TUŽI HARADINAJA: Ovo nije prvi put da laže o meni

Albanski premijer Edi Rama najavio je da će tužiti odlazećeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja zbog klevete da je zajedno sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom Kosova Hašimom Tačijem podijeliti deset milijardi eura od podjele Kosova.

Pored toga, kako prenosi KoSSev, albanski premijer je otkrio i šta je francuski predsjednik Emanuel Makron u Berlinu navodno rekao kosovskom premijeru.

“Haradinaj će morati da dođe pred sud Kosova i dokaže optužbu o 10 milijardi koje bismo podijelili ja, Tači i Vučić”, kazao je Rama sinoć u emisiji “Mišljenje”.

Kako je Rama naveo, ovo nije prvi put da Haradinaj “laže” o njemu.

“Beskrupulozno je slagao kad smo se vratili iz Berlina, rekavši da sam u to vrijeme u Berlinu ja vršio veći pritisak nego drugi da se ukinu takse. Nikad mu to nisam rekao, rekao sam samo ‘Ramuše ta ponuda Emanuela Makrona dolazi samo jednom, ne dva puta”, objasnio je Rama.

N1

2 komentara

  1. You’re the best, I just stumbled your weblog and wanted to say that I’ve truly enjoyed browsing your blog posts. After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com