Policija traga za Markom Ninićem zbog ranjavanja Gorana Slovinića i Dragana Markovića u Budvi - Volim Podgoricu

Policija traga za Markom Ninićem zbog ranjavanja Gorana Slovinića i Dragana Markovića u Budvi

Budvanin Marko Ninić vozio je skuter kojim je napadač pobjegao sa lica mjesta, nakon što je pucao na Gorana Slovinića i Dragana Markovića, krajem avgusta u lokalu “Korkovado”, ekskluzivno saznaje Borba.

Ninić inače živi u Rafailovićima, policija ga potražuje od noći kada se desila pucnjava, ali je on nedostupan istražnim organima.

U društvu Slovinića i Markovića, kritične noći, bio je i Marko Ljubiša Kan, bezbjednosno interesantno lice, ali je on prošao bez povreda.

Advokat tvrdi da je dostupan

“Marko Ninić je dana 22.10.2019. godine dao pred policijom izjavu u svojstvu gradjana i ostavio im svoje podatke i adresu, kako bi im se u cjelosti stavio na raspolaganje u slucaju potrebe. Od tada nije napustao Crnoj Gori i nalazi se na zvaničnoj adresi prebivališta. Niti je vozio taj skuter niti ima bilo kakve veze sa dogadjajem koji se pominje u Vasem tekstu, pa bih Vas zamolio da to i objavite, kazo je Ranko Radonjić, njegov advokat.

Policija je došla do operativnih saznanja da je muškarac koji je nosio silikonsku masku prišao stolu za kojim su dvojica mladića sjedjeli sa Markom Ljubišom.

Očevici su napadača opisali kao muškarca starosne dobi između 30 i 40 godina i visine između 185 i 190 centimetara. Kazali su da ima crnu kosu i da je imao silikonsku masku na licu.

Budvanin Goran Slovinić je nakon što je ranjen u izjavi za Borbu kazao da sumnja da je motiv napada da se on i ljudi koji su njemu bliski, a koji su poznati kao opozicionari, kako se bliže izbori uklone, a vjerovatno i likvidiraju. On je optužio šefove specijalnih policijskih timova da kriminalce koji su optuživani za ubistvo novinara i ministra vojnog ne smiju da pretresaju, a da njega i desetak staromještana, svakodnevno maltretiraju i pretresaju.

“Ne znam ko želi da me ubije. Smatram, ne mogu da tvrdim, da je ovo državni projekat, da se nas nekoliko staromještana uklonimo pred izbore, a neki od nas da se likvidiraju. Ne sumnjam na cijelu policiju, ali sumnjam da su neke vođe policijskih timova korumpirane i da sarađuju sa nekim kriminalcima”, otkrio je Slovinić u ekskluzivnoj ispovijesti za Borbu.

(Borba.me)

2 komentara

  1. Hey, You make great use of your words in this article. I am impressed with the valid points of interest you make here and I agree. In time your site will discover its potential. Later.

  2. I have observed that over the course of making a relationship with real estate proprietors, you’ll be able to get them to understand that, in every real estate financial transaction, a payment is paid. In the end, FSBO sellers will not “save” the commission rate. Rather, they fight to earn the commission by simply doing a good agent’s work. In accomplishing this, they devote their money and also time to execute, as best they might, the responsibilities of an broker. Those tasks include revealing the home by way of marketing, introducing the home to prospective buyers, building a sense of buyer emergency in order to make prompt an offer, organizing home inspections, dealing with qualification check ups with the loan company, supervising repairs, and facilitating the closing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com