ZNAJU LI ŠTA RADE?! Tužilaštvu dvaput pala optužnice za ubistvo na Cetinju, više je NE POMINJU - Volim Podgoricu

ZNAJU LI ŠTA RADE?! Tužilaštvu dvaput pala optužnice za ubistvo na Cetinju, više je NE POMINJU

Podgoričanin Mario Milošević (38), Igor Mašanović (22) i Vukan Vujačić (23), koji su optuženih da su 10. oktobra 2016. na Cetinju ubili Radomira Đuričkovića, neće biti izvedeni na sud jer nema dovoljno dokaza da su počinili to djelo.

Deset mjeseci od kada je Viši sud vratio optužnicu na dopunu, jer ona nije sadržala dokaze koji upućuju da su osumnjičeni izvršili djelo za koje se terete, optužni akt nije dopunjen i predat sudu.

Jasno je da je neko iz tužilaštva napravio propust, ali da zbog toga nije sankcionisan. Takođe, kad nema optužnice, nema ni optuženih, a samim tim nije djelo ni rasvijetljeno.

Očigledno je da je tužilaštvo, u saradnji sa policijom, obmanulo javnost da je ubistvo Đuričkovića rasvijetljeno.

Umjesto da tužilaštvo procesuira neodgovorne i nesposobne u svojim redovima, kao i policija, oni nastavljaju progone političkih neistomišljenika.

Prema navodima iz optužnice, Mašanović je 11. oktobra 2016. godine, između 23 i 23.20, u Ulici četvrte proleterske u Cetinju, sa umišljajem ubio Đuričkovića. Ubistvo je počinjeno iz “kalašnjikova”, a hicima koje je ispalio u pravcu Đuričkovića doveo je u opasnost i život Milorada Radulovića. Vujačić je optužen da je vozio automobil iz kojeg je počinjena likvidacija.

Milošević se nakon javnih optužbi za ovo djelo obratio javnosti pismom u kojem je negirao krivicu, tvrdeći da mu je slučaj namješten. On se sumnjiči daje učestvovao u još nekim likvidacijama u sukobu “kavačkog” i “škaljarskog” klana.

Nakon godinu i po bjekstva, Milošević je uhapšen u Prištini gdje se i sada nalazi u zatvoru.

 

Borba.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com