PODGORICA: Sve spremno za muzički spektakl u Njegoševom parku - Volim Podgoricu

PODGORICA: Sve spremno za muzički spektakl u Njegoševom parku

U Njegoševom parku u centru Glavnog grada 2. novembra će nastupiti velika imena sa regionalne hip hop i rep scene: Psihoaktiv Trip, Smoke Mardeljano i Kila33!

Podgorička publika imaće priliku da u subotu 2. novembra sluša neke od najpopularnijih hitova među ljubiteljima ove muzike. Na košarkaškom terenu u Njegoševom parku dolaze imena koja do sada nisu imala koncerte u Glavnom gradu.

Početak spektakla zakazan je za 20 časova, a karte će biti u prodaji od srijede. Cijena karte iznosiće pet eura, a biće dostupne u Barley Pub-u i koji se nalazi u sjevernoj tribini gradskog stadiona i optici Džankić u ul. Slobode.

Glavni organizator ovog događaje je Tattoo studio Tesla koji najavljuje sjajnu atmosferu.

U saradnji sa navijačkom grupom Varvari, najpoznatiji podgorički reper Random iste večeri će u Njegoševom parku predstaviti novu pjesmu: “Na sjever”.

Pročitajte kratke biografije o imenima koje ćemo imati priliku da čujemo u Podgorici.

Smoke Mardeljano

Miloš Stojanović – Smoke Mardeljano je jedan od najpoznatijih repera na Balkanu. Rođen je 1991. godine u Beogradu, gdje i danas živi. Za njega se vezuje jako teška životna priča, dijete je sa beogradskog asfalta, odrastao u kraju koji se zove Vijetnam. Kao tinejdžer bio u kruševačkom popravnom domu, gdje je naučio pekarski i alatničarski zanat, ali i počeo ozbiljno da se bavi repom, u improvizovanom studiju, nazvanom gluva soba.

O Milošu je sniman i film nazvan: “Ja repujem – Smoke Mardeljano”. Sarađivao je sa većinom poznatih rep muzičara sa regionalne scene, među kojima je Sijam , Prti Be Ge, Bvana… Objavio je jedan EP i tri albuma.

Psihoaktiv Trip

Grupu Psihoaktiv Trip čine petorica momaka iz novobeogradskog bloka 38 – Marko Rajić, Marko Ćalić, Miloš Aničić, Srđan Živković i Marko Grujić. Njihova grupa osnovana je 2010. godine, a inspiraciju za pjesme uglavnom nalaze u blokovima.

Marko Lubarda aka Random je poznati podgorički reper, izdvaja se po prepoznatljivom stilu, a u saradnji sa producentom Rhinom i navijačkom grupom Varvari premijerno ce izvesti pjesmu ‘na Sjever’.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com