Tašu RAZAPINJU jer doji svoju djecu: Okačila snimke na Youtube, a optužili je za INCEST (FOTO)

Taša je majka dvoje djece koja je dobila nadimak “šampionka dojenja” a svojim snimcima i stavovima kojima se ponosi na Jutjubu izaziva žestoke rasprave.

Taša Maile iz San Dijega podigla je pravu buru na internetu u trenucima kada je trudna sa trećim djetetom dojila svoju dvojicu sinova u isto vrijeme. Sve to je snimala i kačila na Jutjub – jedan od tih snimaka ima preko 60 miliona pregleda.

Taša sa sinom
TAŠA SA SINOMFOTO: YOUTUBE
U tom trenutku, jedan sin imao je tri godine a drugi jednu. Govorila je o tome da planira da nastavi da ih doji i time izazvala velike kontroverze. U svakom klipu i svakoj objavi na društvenim mrežama, govorila je kako “sažaljeva jadne ljude koji je prozivaju jer doji djecu”, dok su joj komentatori odgovarali da nemaju problem sa njenim dojenjem sve dok je intimno i dok ne kači takve snimke i slike na internet. Ipak, mnogo je i onih koji su joj poručivali da je njeno ponašanje “incestuozno” i da su joj sinovi veliki da bi ih dojila.
Svaki njen snimak uzburka internet
FOTO: YOUTUBE
Na optužbe da sve to radi da bi “promovisala sebe i svoje silikonske grudi”, kao i na optužbe da je loša majka jer djecu izlaže javnosti, poručila je da “smatra da je ona u pravu i da žali ljude koji misle drugačije”.
Svaki njen snimak dojenja uzburka internet
FOTO: YOUTUBE

– Svaki tvoj snimak je uznemirujuć na toliko nivoa! Od toga da dojiš odrasle dječake, preko toga da su ti grudi stalno izložene direktno u kameru i sve više liči na pornografiju nego na dojenje.

-Niko nema ništa protiv toga što dojiš djecu, ali ne žele svi da gledaju tvoje grudi. Prestani da kačiš tako intimne prizore na internet – poručuju joj pratioci.

žena.blic

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close