Pokrenuta procedura za povećanje broja studenata za upis na specijalističke studije Građevinarstva - Volim Podgoricu

Pokrenuta procedura za povećanje broja studenata za upis na specijalističke studije Građevinarstva

Na danas održanoj sjednici Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore pokrenut je, između ostalog, postupak za dopunu licence i povećanje broja studenata za upis na postdiplomske specijalističke studije studijskog programa Građevinarstvo.

„Procedura je pokrenuta na osnovu Odluke Senata Univerziteta Crne Gore o prihvatanju predloga Studentskog parlamenta UCG, od 28. oktobra, a odnosi se na povećanje broja za upis sa 20 na 38 studenata“, kazao je predsjednik Upravnog odbora UCG prof. dr Duško Bjelica

Uz ovu odluku, u daljoj proceduri,  Centar za unapređenje kvaliteta UCG će podnijeti zahtjev za dopunu licence  Ministarstvu prosvjete, u formi i sadržini propisanoj Pravilnikom o bližim uslovima za osnivanje, obavljanje djelatnosti, postupku licenciranja i načinu vođenja registra ustanova visokog obrazovanja.

Danas je, na predlog rektora Univerziteta Crne Gore, prof. dr Danila Nikolića, usvojen i Predlog izmjena i dopuna Finansijskog plana i Plana javnih nabavki za 2019. godinu, za Elektrotehnički fakultet i Rektorat UCG.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com