Home / NOVOSTI / “Navikli ste na arčenje narodnih para, korišćenje svih državnih resursa za vaše nečasne namjere, ali znajte jedno, gotovo je sa tim”

“Navikli ste na arčenje narodnih para, korišćenje svih državnih resursa za vaše nečasne namjere, ali znajte jedno, gotovo je sa tim”

Iz Demokratske Crne Gore pozvali su danas kolege iz DPS-a da prestanu sa, kako su kazali, opstrukcijama  procesa sveobuhvatnih izbornih reformi.
Saopštenje Demokrata prensimo integralno

Uzalud DPS pokušava da opstruira proces sveobuhvatnih izbornih reformi.

Ogoljeni ste gospodo i raskrinkani pred licem javnosti i uhvaćeni u vašim decenijskim krađama i prevarama. Vrijeme je da položite račune građanima.
Mislili ste da će vam opet proći fantom birači kao što su prolazili decenijama? Mislili ste da će vam i dalje prolaziti trouglovi, flomasteri i ucjene, da ćete sakrivati vojsku nezakonito upisanih birača iza bb adresa? Očekivali ste da vam se pređe preko partijskih zapošljavanja, donacija i politizovanih institucija? Razotkriveni ste gospodo, pred licem EU i cjelokupne javnosti Crne Gore i regiona.
Navikli ste na arčenje narodnih para, korišćenje svih državnih resursa za vaše nečasne namjere, ali znajte jedno, gotovo  je sa tim.
Rješenja Demokrata, njih 100 za sada, a obećavamo biće ih još na desetine, pregaziće sve decenijske manipulacije i zaustaviti kriminalno djelovanje na štetu interesa građana i države.
Bježite od novog glasačkog listića, biračkog spiska i zakonitih adresa u mišju rupu, ali i tamo ćete se morati suočiti sa pravdom, istinom i zakonom.
Najveći Balkanski manipulator je uzdrman iz temelja. Krećemo u konačno demontiranje poslednjeg totalitarnog režima u Evropi i taj proces više niko ništa ne može zaustaviti.
Na kraju, još jednom pozivamo DF da napusti Skupstinu Crne Gore, da raskine neformalnu koaliciju sa DPS-om u Budvi, da potpise da će bojkotovati naredne izbore ukoliko ne bude uslova za fer izbore i pridruži se opoziciji koja neumorno proizvodi rješenja i bori se za poštene izbore.
Demokrate od opozicionih dogovora nisu odstupile ni za milimetar. Doslednost i iskrenost opozicione borbe u ovom momentu je od presudnog značaja.
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com