ZAMALO TRAGEDIJA NA PRUZI ZETA – VIRPARZAR? Jedan voz prošao kroz CRVENO u Zeti, drugi iz Virpazara PUN PUTNIKA, srećom zaustavljen - Volim Podgoricu

ZAMALO TRAGEDIJA NA PRUZI ZETA – VIRPARZAR? Jedan voz prošao kroz CRVENO u Zeti, drugi iz Virpazara PUN PUTNIKA, srećom zaustavljen

Prema tvrdnjama zaposlenih u Željeznici Crne Gore, danas oko 15 časova “za dlaku” je izbjegnuta traedija ne dionici Zeta – Virpazar. Kako tvrde naši sagovornici, pružno vozilo kojim su upravljali bugarski državljani, a koji su podizvođači u radovima na pruzi, prošlo je danas kroz crveno svjetlo u stanici Zeta, dok je upravo u to vrijeme iz Virpazara ka Podgorici trebao da krene lokalni voz 6156 pun putnika.

Srećom, tvrde upućuni iz kompanije, otpravnik je zaustavio lokalni voz koji je čekao oko 20 minuta, sve dok pružno vozilo nije stiglo u Virpazar. Putnici, kako dodaju, nisu znali zbog čega je voz zaustavljen i zašto kasni s polaskom iz Virpazara.

– Kako se moglo dogoditi da pružno vozilo podizvođača prođe kroz crveno svjetlo? Šta bi bilo da je voz iz Virpazara već krenuo? Očigledno da nema dobre komunikacije i sinhronizacije, a radi se o ljudskim životima. Svima nam je još u dobrom pamćenju užasna tragedija na Bioču, kažu naši sagovornici i dodaju da je ovaj incidident, koji je srećom dobro završio, alarm odgovornima da pod hitno preduzmu mjere za bezbjednost na pruzi, zaključuju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com