OVO JE ŽENA KOJA JE ZAVADILA DEJANA SAVIĆEVIĆA S DJECOM! Bila udata za kriminalca, predaje u srednjoj školi - Volim Podgoricu

OVO JE ŽENA KOJA JE ZAVADILA DEJANA SAVIĆEVIĆA S DJECOM! Bila udata za kriminalca, predaje u srednjoj školi

Nepomirljive razlike… Jelena Babić iz Podgorice navikla je da živi na visokoj nozi, što se fudbalerovoj ćerki Tamari i sinu Vladimiru, koji su prilično skromni, ne sviđa.

Mnoge je iznenadila vijest da se Dejan Savićević nije pojavio na svadbi ćerke Tamare Savićević jer ona ne govori sa svojom maćehom, a Kurir otkriva ko je misteriozna žena koja je zavadila fudbalskog asa s djecom.

 

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Riječ je o Jeleni Babić iz Podgorice, koja se sa predsjednikom Fudbalskog saveza Crne Gore zabavlja nekoliko godina. I prije nego što se upustila u vezu sa Savićevićem, atraktivna Crnogorka bila je udata za čovjeka koji se bavio kriminalom, zbog čega je završio u zatvoru. Oni imaju maloljetnu ćerku, koju Dejo Genije obožava, a Babićeva je inače zaposlena kao profesor u Elektrotehničkoj školi u Podgorici, gdje se vodi kao specijalista primjenjenog računarstva.

Upućena u sve

– Jelena je navikla da živi na visokoj nozi oduvijek, pa po tome bira društvo i partnere. Imala je turbulentan ljubavni život s bivšim suprugom, koji se bavio nezakonitim radnjama. Bila je upućena u njegove posle od samog početka, ali kasnije je sve to počelo da joj smeta. Nakon njihovog razvoda, oko Jelene su se muvali opasni momci, ali ona je ušla u vezu sa Savićevićem, koji joj pruža sve što poželi.

 

Nerazdvojni... Dejan i Jelena
NERAZDVOJNI… DEJAN I JELENAFOTO: DRAGAN KADIĆ, PRINTSCREEN/ INSTAGRAM

Cijelo ljeto provode uživajući na njegovoj jahti. Odavno se zajedno pojavljuju na javnim skupovima i privatnim proslavama – otkriva naš izvor i dodaje da fudbalerova djeca iz braka s Valentinom Brajović od samog početka nemaju lijep odnos s maćehom:

 

Narušeni odnosi... Dejan Savičević sa ćerkom Tamarom i sinom Vladimirom
NARUŠENI ODNOSI… DEJAN SAVIČEVIĆ SA ĆERKOM TAMAROM I SINOM VLADIMIROMFOTO: PRIVATNA ARHIVA

– Tamari i Vladimiru smeta što se njihov otac bahati s novcem i partnerki udovoljava u svemu. U Podgorici svi znaju da su Dejova djeca izrasla u dobre i normalne ljude. Bez obzira na njihove finansijske mogućnosti, nikada se nisu bahatili u društvu, ne voze ni bijesne automobile, niti na njima puca brendirana garderoba.

Veoma su skromni i sve daju za bliske ljude, a mnogima su čak materijalno pomagali od svog džeparca. Mnogi kažu da su oni totalna suprotnost od maćehe, koja voli da bude u centru pažnje. Tamara je više puta ocu govorila: „Tata, Jelena te samo koristi“, ali on nije htio da je posluša, već su se uvijek raspravljali.

 

Razdor

Podsjetimo, Dejo se na ćerkinoj svadbi u nedelju nije pojavio jer mu je ona zabranila da dođe s djevojkom, zbog čega se on povukao i rekao da neće ni on prisustvovati ukoliko Jelena ne bude uz njega.

1 komentar

  1. Dok je bio Srbin Dejo je bio mnogo moralan (sjetimo se samo gostovanja u Zagrebu prije raspada Jugoslavije).
    Svakako da mu ne trebaju otpatci poslije “žestokih momaka” a ovakvo odricanje od moralne djece mu najmanje treba,jer bar on ne zavisi materijalno od drpsa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com