Čuvena glumica iznijela NAJPRLJAVIJE OPTUŽBE na račun bivšeg: “Godinama je praktikovao INCEST i PSIHOLOŠKI ME JE ZLOSTAVLJAO svaki dan!” - Volim Podgoricu

Čuvena glumica iznijela NAJPRLJAVIJE OPTUŽBE na račun bivšeg: “Godinama je praktikovao INCEST i PSIHOLOŠKI ME JE ZLOSTAVLJAO svaki dan!”

Hali Beri (53) nedavno je dospjela u žižu javnosti zbog optužbi na račun bivšeg dečka – modela Gabrijela Obrija (43) koje su šokirale planetu… Par je bio zajedno prije gotovo 10 godina, ali tek prije nekoliko dana magazin “Radar” došao je u posjed sudskih dokumenata koji svjedoče o bizarnim detaljima ove veze.

Atraktivna glumica započela je romansu sa Obrijem 2005, kada su se upoznali na snimanju za reklamnu kampanju brenda Versace. Strasti su se brzo razbuktale, a 2008. par je dobio i ćerkicu Nalu.

Dugo je sve djelovalo prilično idilično , dok 2010. Hale i Gabrijel nisu objelodanili da stavljaju tačku na svoj odnos, a otpočela je i surova sudska bitka za starateljstvo nad ćerkicom, u okviru koje su isplivali mračni i bizarni detalji Obrijeve prošlosti.

Hale Beri i Gabrijel Obri u danima ljubavi
HALE BERI I GABRIJEL OBRI U DANIMA LJUBAVIFOTO: PROFIMEDIA

Iznošenje prljavog veša pokrenula je činjenica da je holivudska diva po svaku cijenu željela da se sa ćerkom preseli u Francusku, gdje je živeo njen tadašnji ljubavnik – glumac Olivije Martinez. Sud je nije podržao, zbog čega je sukob eskalirao, a dvije nedjelje nakon presude došlo je i do ozbiljne tuče.

Naime, u domu ove glumice su se potukli Obri i Martinez, a obojica su završili u bolnici sa teškim povredama. Fotografije povreda dva muškarca završile su u svim medijima, a dobili su zabranu pristupa jedan drugom.

Hale Beri i Gabrijel Obri u danima ljubavi
HALE BERI I GABRIJEL OBRI U DANIMA LJUBAVIFOTO: PROFIMEDIA

Saga se tu nije završila – ubrzo su procurjeli i novi detalje suđenja, pa je tako javnost saznala da je Gabrijel imao probleme sa depresijom i anksioznošću, te da je odbijao pomoć psihijatra. Takođe, glumica se žalila i da je bila žrtva psihološkog zlostavljanja – on joj je neprestano kritikovao i govorio joj da je neugledna.

Tvrdila i je da praktično nisu imali odnose.

“Nakon prvih šest mjeseci veze naš je seksualni život jednostavno nestao, a nakon godinu dana vodili smo ljubav manje od tri puta godišnje”, izjavila je za sud Berijeva.

Hale Beri danas
HALE BERI DANASFOTO: PROFIMEDIAđ
Ono što je posebno zaintrigiralo javnost jeste Halino priznanje da je Obri u mladosti imao iskustva sa incestom, tačnije da je održavao vezu sa jednim članom svoje porodice, što je ostavilo trajne traume na njegovu psihu. Ovo se dešavalo u periodu kada je mijenjao hraniteljske porodice, a navodno je trajalo godinama, dok druga strana nije okončala zabranjenu romansu. Dodala je i optužbe za rasizam, tvrdeći kako nije želio da prizna da je njegova ćerka Nala ima afroameričke korijene.
Gabrijel sa ćerkicom Nalom prošle godine
GABRIJEL SA ĆERKICOM NALOM PROŠLE GODINEFOTO: PROFIMEDIA
Konačan dogovor skolpili su tek 2012. godine, kada im je dodijeljeno zajedničko starateljstvo, a Hale je bila dužna i da Obriju isplaćuje alimentaciju od 16.000 dolara mjesečno.
žena.blic

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com