Home / NOVOSTI / Hronika / UŽAS: Beba umrla jer su je roditelji hranili SIROVIM VOĆEM I POVRĆEM (VIDEO)

UŽAS: Beba umrla jer su je roditelji hranili SIROVIM VOĆEM I POVRĆEM (VIDEO)

Američki par Šila (35) i Rajan O’Liri optuženi su za ubistvo i zanemarivanje djeteta nakon što im je 18-mjesečni sin preminuo jer su ga držali na veganskom režimu ishrane.

Šila je izjavila da se dječak rodio kod kuće i da nikad ranije nije vidio ljekara. Beba veganskog para umrla je od neuhranjenosti jer su ga hranili samo voćem i sirovim povrćem, kažu policajci.

Proglašen je mrtvim u porodičnoj kući u Kejp Koralu na Floridi, nakon što se majka probudila i primijetila da ne diše i da je hladan. Zvala je policiju dok je suprug pokušavao da oživi dječaka.

Obdukcija je pokazala da je dijete patilo od neuhranjenosti, uključujući dehidraciju, problema s jetrom i oticanja ruku, stopala i potkoljenica. Šila je rekla policiji da su stopala djetetu otekla i nekoliko nedjelja ranije, i da nije hodao toliko kao ranije.

Dečak je težio svega 4,8 kilograma.

Kada je policija posjetila njihov dom vidjeli su da par ima još tri ćerke.

Dvije devojčice, starosti od 3 i 5 godina, bile su izuzetno sićušne i težine ispod prosjeka za njihovu starost, a ten im je bio blijedo-žućkaste boje.

Jednoj djevojčici zub je pocrnio od propadanja, što je zahtijevalo operativni zahvat. Treća djevojčica izgledala je zdravije i bila je Šilina ćerka iz prethodne veze.

Pretpostavlja se da je ona izgledala zdravije jer ostaje s ocem po dvije nedelje na svaka dva mjeseca.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com