Home / PG INFO / Aktuelno / POKLONI I POVOLJNOSTI ZA POTROŠAČE DO SUBOTE! Otvorene dvije nove Ideine prodavnice u Podgorici

POKLONI I POVOLJNOSTI ZA POTROŠAČE DO SUBOTE! Otvorene dvije nove Ideine prodavnice u Podgorici

Dvije nove IDEA prodavnice otvorene su danas na dvije lokacije u Podgorici. Njihova vrata otvorena su potrošačima na adresi Đulje Jovanova bb, u naselju Masline i na uglu Cetinjskog puta i Miloja Pavlovića, u Gornjoj Gorici.
Pored široke ponude prehrambenih i neprehrambenih proizvoda domaćih i stranih proizvođača, IDEA Masline i IDEA Gornja Gorica nude potrošačima veliki izbor proizvoda za svakodnevne potrebe domaćinstva.


„Kompanija IDEA kontinuirano širi mrežu svojih maloprodajnih objekata, nastojeći da ispuni očekivanja potrošača i pruži im kvalitetnu uslugu i ponudu. Dva nova objekta koja smo otvorili u Maslinama i Gornjoj Gorici ukupno čine 1 500 metara kvadratnih i u njima će raditi 50 zaposlenih. Nove IDEA prodavnice opremljene su u skladu sa najvišim standardima u oblasti trgovine i skockane tako da potrošačima pruže ugodnu kupovinu, u prijatnom ambijentu, u blizini njihovih domova“, saopštila je Jelena Doderović, direktorica marketinga kompanije IDEA.


Kao i uvijek kada IDEA otvara nove objekte, potrošače na obje lokacije očekaju brojna iznenađenja i popusti, a mališane odlična zabava.


Na dan otvaranja, u IDEI Masline prvih 500 potrošača dobija poklon, a od 10 časova IDEA je za najmlađe spremila druženje sa Zdravoljupcima, facepainting i vodeni šou, ali i Delimano kuvanje za odrasle i trostruke bodove za vlasnike Super kartice. Povoljnosti i iznenađenja traju i narednih dana, pa od srijede (20. novembra) do subote (23. novembra), potrošače u IDEI Masline očekuju gratis kupovine, pokloni i promocija Super kartice uz dodatne bodove i izbor super kupca mjeseca. U izbor ulaze svi potrošači, koji su u posljednjih mjesec, Super karticom obavili kupovinu u iznosu preko 15 eura.


IDEA Gornja Gorica je na dan otvaranja zakazala druženje sa Zdravoljupcima od 14 časova, uz poklone za prvih 500 potrošača, a za svaki račun preko 10 eura potrošači dobijaju srećku za vrijedne nagrade. I potrošače koji posjete IDEU Gornja Gorica do subote očekuju razne povoljnosti i pokloni.


Kompanija IDEA ima 122 prodavnice širom Crne Gore, što je svrstava u red najbrže rastućih crnogorskih trgovinskih lanaca.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com