DJEČIJA MANIFESTACIJA: “Puzzlijada” i turniri u igri “Ne ljuti se covjece” u City Mall-u - Volim Podgoricu

DJEČIJA MANIFESTACIJA: “Puzzlijada” i turniri u igri “Ne ljuti se covjece” u City Mall-u

Nakon uspjesne manifestacije u TC Mall of Montenegro proslog vikenda, druzenje nastavljamo u TC City Mall. Uoci Svjetskog dana prava djeteta, NVO Djeciji edukativni centar Pcelica, u saradnji sa trznim centrom City Mall, u subotu 23.novembra, organizovace djeciju manifestaciju. U programu manifestacije planirana su takmicenja djece u slaganju slagalica “Puzzlijada” i turniri u igri “Ne ljuti se covjece”.
Nakon takmicarskog dijela koji pocinje u 17h, uslijedice bogat kulturno-umjetnicki program u kojem ce ucestvovati plesni klubovi, kulturno-umjetnicka drustva, solisti i skolski horovi. Pravo ucesca u takmicenjima u slaganju slagalica imaju djeca od 4-14 godina, a u igri ne ljuti se covjece i djeca i roditelji bez obzira na uzrast.

Znacajnu podrsku manifestaciji , kao i do sada, dalo je Ministarstvo rada i socijalnog staranja.

U okviru ove manifestacije bice organizovane i edukativne i kreativne radionice, a za sve takmicare pripremili smo utjesne nagrade, dok pobjednike takmicenja cekaju vrijedne nagrade brojnih prijatelja.  Prijave za takmicenja vrsice se i na licu mjesta od 16:50, a prijave je moguce izvrsiti i putem broja telefona 069407834 i maila [email protected]

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com