HAPŠENJE ČLANA OZLOGLAŠENOG CG KLANA: Policija pronašla pancire, kriptovne telefone, oružje - Volim Podgoricu

HAPŠENJE ČLANA OZLOGLAŠENOG CG KLANA: Policija pronašla pancire, kriptovne telefone, oružje

Podgorička policija uhapsila je 21. novembra na Zabjelu pripadnika barske kriminalne grupe Marka G. (30), saopšteno je iz Uprave policije. Kod njega je pronađen pištolj u ilegalnom posjedu sa uklonjenim fabričkim brojem i metkom u cijevi.

Policija je blokirala Zabjelo,  i pretresla štek stanove i druge prostorije koje Marko koristi na tri lokacije u Podgorici i u Tuzima.

Podgorička policija uhapsila je juče oko 13 sati na Zabjelu pripadnika barske kriminalne grupe Marko GojčevićaFoto: MUP

– Pretresom ovih lokacija policija je pronašla municiju, dva punjača ručnih radio stanica, zaštitni prsluk, pancir, dva mobilna telefona sa visokim stepenom kripto zaštite koji se koriste za enkriptovanu komunikaciju, pasoš na ime druge osobe za koji se opravdano sumnja da je zloupotrebljivan u cilju sprovođenja kriminalnih aktivnosti, kao i novac u iznosu od oko 5.000 eura – navode iz policije.

Oni će, kako ističu, nastaviti sa sprovođenjem intenzivnih proaktivnih istražnih aktivnosti u odnosu na sve članove organizovanih kriminalnih grupa.

Inače, uhapšeni je bio osumnjičen za pokušaj ubistva Edmonda Mustafe, i pripadao je klanu Baranina Armina Muše Osmanagića, ubijenog septembra 2014. godine.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com