Home / ŽIVOT + / Horoskop / NE OČEKUJTE NIŠTA OD NJIH: Ovo su najsebičniji horoskopski znakovi

NE OČEKUJTE NIŠTA OD NJIH: Ovo su najsebičniji horoskopski znakovi

 


Osobe rođene u ovim znakovima Zodijaka teško održavaju dobre odnose sa drugim ljudima jer gledaju isključivo lične potrebe.

 

Jedino što je njima na pameti je da se okoriste, a kasnije im je svejedno hoće li sa tom osobom ostati u dobrom, lošem ili nikakvom odnosu. Ova tri horoskopska znaka važe za najsebičnije.
BlizanciBlizanci će vas na prvu loptu uvjeriti da su vrlo velikodušni i altruistični, međutim vrlo brzo ćete se uvJeriti da to nije istina. Osobe rođene u znaku Blizanaca uglavnom su vrlo neozbiljne i jedino što im je važno jeste to da namire neku svoju potrebu, prenosi index. Kada im se vi jednom obratite za pomoć, vrlo vjerovatno ćete čuti kako nemaju vremena.

Djevica

Djevicama je jako važno da sve ide po nekim njihovim uslovima i pravilima. One su te koje sve određuju i ako im se suprotstavite, nećete dobro proći. Kada ih neko zamoli za uslugu, Device uglavnom odmah kažu šta žele zauzvrat jer kod njih ništa ne ide besplatno.

Škorpija

Škorpije su opsednute svojim životom i svojom dobrobiti do te mjere da će gaziti sve pred sobom ako treba kako bi došle do cilja. One su poznate po iskorišćavanju drugih, uzimanju tuđe dobrote zdravo za gotovo i zanemarivanju tuđih osjećanja.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com