Željko Samardžić doživio ZEMLJOTRES u Crnoj Gori, a zbog ovoga je bilo TRAUMATIČNO!

Željko Samardžić otkrio je da je zbog jakog zemljotresa istrčao iz svog doma sa ženom Majom.

Od jačine udara zemljotresa koji je prije par dana pogodio Albaniju, a zatim i Crnu Goru, cijela pjevačeva kuća nekontrolisano se ljuljala, zbog čega je u panici pobjegao sa suprugom napolje.

“Bilo je jutro, spavali smo, a onda me je probudilo podrhtavanje. Ustali smo da vidimo šta se događa i bili smo prestravljeni. Odmah smo istrčali iz kuće. Naravno, nismo bili jedini, sve komšije iz okolnih kuća bile su napolju i svi su bili preplašeni. Ne pamtim takav zemljotres i strah među svima”, kaže uzrujano pjevač i nastavlja da prepričava dramu:

FOTO: PRINTSCREEN/YT

“Zaista se treslo jako, cijela kuća se ljuljala. Mi smo normalno spavali, ali ta jačina zemljotresa nas je naterala da istrčimo iz kuće. Zaista grozno iskustvo, ne daj bože nikome. Neki ljudi koji su ostali u kućama su stradali ili ostali bez svojih kuća i stanova, toliko je bilo opasno.”

Željko objašnjava da ovo nije prvi put da doživi zemljotres, pa je ovo iskustvo bilo dodatno traumatično za njega.

“Odmah sam znao da je to zemljotres, jer ovo nije prvi put da ga osjetim. Doživio sam jedan 1979. godine, kad se desio isto u Crnoj Gori. Ja sam tada bio u Mostaru, ali se jako osjetio i tamo. Takođe sjećam se jednog i u Skoplju davne 1963. godine. Bio sam mali ali mi je baš ostao u sjećanju”, otkrio je Samardžić.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Nakon ove drame, pop pjevač je odmah spakovao kofere i doputovao u Beograd, gdje će u narednom periodu boraviti. Samardžić je prije par godina predstavio novi imidž. Sijeda brada i brkovi potpuno su zbunili i njegove najvjernije fanove, pa ga mnogi nisu ni prepoznali.

“Za proteklih 25 godina najviše sam se vizuelno promijenio, tako da sam dobio neku godinu više, što nije loše. Mnogi mi kažu – kako izgledaš, kao neki stari deda, ali ja moram da kažem da i jesam deda već 15 godina, imam unuke koje mnogo volim. Najlakše je obrijati se, tako da možda bude neko iznenađenje na koncertu”, poručio je kroz osmijeh Željko.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close