UPRAVA POLICIJE: Vozači oprez, stiže zahlađenje! - Volim Podgoricu

UPRAVA POLICIJE: Vozači oprez, stiže zahlađenje!

Shodno najavama Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju da se u narednim danima na području Crne Gore očekuje zahlađenje i promjena vremenskih uslova, koji mogu biti nepovoljni za odvijanje drumskog saobraćaja, skrećemo pažnju vozačima, da najavljena meteorološka situacija, može dovesti do otežanog odvijanja saobraćaja, smanjene vidljivosti, ali i zastoja i vanrednih prekida u saobraćaju, pa i povećanog broja saobraćajnih nezgoda, saopšteno je iz policije.

“Saobraćajna policija će, kroz pojačano prisustvo i mobilnost na najfrekventnijim saobraćajnicama i kritičnim dionicama puta, nastojati da preventivnim aktivnostima doprinese nesmetanom i bezbjednom odbijanju saobraćaja, ali i pojačanom kontrolom učesnika u saobraćaju, posebno u dijelu posjedovanja zimske opreme, na putnim pravcima gdje je takva oprema obavezna u zimskim uslovima (snijeg, led ili poledica).

Apelujemo na vozače, da uz dodatan oprez i strpljenje, vožnju prilagode uslovima i stanju na putu, i da na put ne kreću bez propisane zimske oprema, obavezne za putnička i teretna motorna vozila”, kazali su iz policije.

1 komentar

  1. Positive points apparel it all check to two different females: old Zune company owners that focusing on an upgrade, and individuals seeking to determination between a Microsoft zune and an ipod devices. (San francisco spa battlers worthwhile considering about, for instance the The Personal stereo By, however , Truly hope guarantees you sufficient statistics that helps make an informed resolution with the Zune instead of manufacturers other than ipod range same.)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com