VEČERAS SASLUŠANI KOD TUŽIOCA: Otašević oštećeni, Mijatović okrivljeni - Volim Podgoricu

VEČERAS SASLUŠANI KOD TUŽIOCA: Otašević oštećeni, Mijatović okrivljeni

Novinar Dana Vladimir Otašević i službenik Ministarstva unutrašnjih poslova Mladen Mijatović saslušani su večeras u Osnovnom državnom tužilaštvu.

Danilo Mićović, advokat Mijatovića, rekao je, nakon dvosatnog saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu, da je riječ o nesporazumu i da ni na koji način njegov klijent nije želio da ugrozi novinara.

-Nevinost Mijatovića dokazaćemo tokom postupka, rekao je Mićović.

Advokat Nebojša Asanović, pravni zastupnik Otaševića, rekao je da se iskazi njegovog klijenta i Mijatovića u ključnim djelovima ne slažu.

-Dobili smo dokaze na koje ranije nijesmo imali pravo. Riječ je o šest snimaka sa sigurnosnih kamera tržnog centra “Delta”. Kada ih pregledamo planiraćemo odbranu, rekao je Asanović.

Otašević je u utorak veče pokušao da fotografiše biznismena Zorana Bećirovića u društvu višeg državnog tužioca Miloša Šoškića u šoping molu Delta siti. Tada je na njega, kako je naveo u prijavi, nasrnuo Mladen Mijatović, tjelohranitelj Bećirovića i službenik Ministarstva unutrašnjih poslova.

Tužiteljka Ivana Vuksanović saslušala je Otaševića ali ovog puta kao oštećenog, Mijatovića u svojstvu okrivljenog.

Otašević je na saslušanje došao u društvu glavnog urednika Dana Nikole Markovića.

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom napada na Otaševića koji je juče saslušan povodom tog incidenta ali u svojstvu svjedoka.

Iz MUP-a je ranije danas saopšteno da je Mijatović negirao da je napao Otaševića, ali i da uopšte radi kao obezbjeđenje Bećirovića.

Javni servis objavio je danas snimak incidenta u Delti, a Otašević je potom reagovao, navodeći da je snimak prekinut i da je sakriven dio gdje ga, kako navodi, tjelohranitelj biznismena Zorana Bećirovića, udara ramenom. Istakao je da cio snimak postoji i da ga odgledao urednik Dana Nikola Marković.

Snimak koji je objavljen odgledao je i v.d. državnog tužioca Ivica Stanković, potvrđeno je RTCG.

 

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com