Podgoričanka među deset NAJLJEPŠIH djevojaka na SVJETSKOM izboru - Volim Podgoricu

Podgoričanka među deset NAJLJEPŠIH djevojaka na SVJETSKOM izboru

Podgoričanka Ana Petrušić juče se vratila sa takmičenja Miss Eco Teen koje je održano u Egiptu od 24. do 9. decembra. Ostvarila je zapažen uspjeh i plasirala se među deset najljepših djevojaka na ovom svjetskom izboru.

 

„Utisci su, jednom riječju, savršeni. Prezadovoljna sam. Ovo je za mene veliko iskustvo koje ću pamtiti cijelog života. Čast mi je bila i zadovoljstvo nositi ime svoje države i predstavljati je na prvom takmičenju kategorije Miss Eco Teen International“, kazala je Ana u izjavi za FOS.

Osim toga, zapažena je i njena eko haljina recikliranih materijala koju je dizajnirao kreator Mirko Pučijašević, a koja se plasirala među pet najljepših.

Foto: instagram/petrusic_ana_

Po povratku iz Egipta Ana će se, kaže, posvetiti obrazovanju ali i modi.

„Sigurno će biti mnogo više angažovanja s obzirom na plasman koji sam postigla a koji se računa kao jedan od najboljih koje je Crna Gora ikad postigla“, kaže Ana.

Podsjećamo, Ana Petrušić iz Podgorice je na zvaničnom izboru za Mis Crne Gore odnijela nekoliko titula i to Miss Eco Teen, Mis šarma i dobitnica je trogodišnje stipendije Univerziteta Donja Gorica.

(FOS Media)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com