PODGORICA: “PAUKOM” odvezao dijete kući posle škole

Protiv Komunalnog inspektora, koji je po dijete ispred škole “Štampar Makarije” u Podgorici došao službenim “pauk” vozilom, pokrenut je disciplinski postupak, saopšteno je iz Glavnog grada.

U vezi utvrđivanja eventualne zloupotrebe specijalizovanog vozila “pauk” dana 11. decembra 2019. godine, kada je zabilježeno da se navedeno vozilo zaustavilo u naselju Blok V, u blizini Osnovne škole “Štampar Makarije”, Komunalna inspekcija Glavnog grada obavještava javnost da su se nakon davanja izjava službenika koji su prema rasporedu obavljali poslove premještanja nepropisno parkiranih vozila, stekli uslovi za vođenje disciplinskih postupka.

Starješina ovog organa pokrenuo je postupak protiv komunalnog inspektora za drumski saobraćaj i vozača specijalizovanog vozila “pauk” za utvrđivanje teže povrede službene dužnosti predviđene članom 95 stav 1 tačka 3 i 4 Zakona o državnim službenicima i namještenicima, za koje je propisana novčana u trajanju od 2-6 mjeseci u iznosu od 20%- 40% zarade isplaćene za mjesec u kome je počinjena teža povreda službene dužnosti o čemu će odlučiti Disciplinska komisija.

loading...

Slične Objave

1 komentar

  1. Zloupotrebe vozila Pauk ? Zar nije u pitanju zloupotreba sluzbenog polozaja a ne zloupotreba Pauka ?
    Pa sta je strasno ako je dijete prebacio. Boze svasta !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close