PODGORICA: “PAUKOM” odvezao dijete kući posle škole - Volim Podgoricu

PODGORICA: “PAUKOM” odvezao dijete kući posle škole

Protiv Komunalnog inspektora, koji je po dijete ispred škole “Štampar Makarije” u Podgorici došao službenim “pauk” vozilom, pokrenut je disciplinski postupak, saopšteno je iz Glavnog grada.

U vezi utvrđivanja eventualne zloupotrebe specijalizovanog vozila “pauk” dana 11. decembra 2019. godine, kada je zabilježeno da se navedeno vozilo zaustavilo u naselju Blok V, u blizini Osnovne škole “Štampar Makarije”, Komunalna inspekcija Glavnog grada obavještava javnost da su se nakon davanja izjava službenika koji su prema rasporedu obavljali poslove premještanja nepropisno parkiranih vozila, stekli uslovi za vođenje disciplinskih postupka.

Starješina ovog organa pokrenuo je postupak protiv komunalnog inspektora za drumski saobraćaj i vozača specijalizovanog vozila “pauk” za utvrđivanje teže povrede službene dužnosti predviđene članom 95 stav 1 tačka 3 i 4 Zakona o državnim službenicima i namještenicima, za koje je propisana novčana u trajanju od 2-6 mjeseci u iznosu od 20%- 40% zarade isplaćene za mjesec u kome je počinjena teža povreda službene dužnosti o čemu će odlučiti Disciplinska komisija.

2 komentara

  1. Zloupotrebe vozila Pauk ? Zar nije u pitanju zloupotreba sluzbenog polozaja a ne zloupotreba Pauka ?
    Pa sta je strasno ako je dijete prebacio. Boze svasta !

  2. An impressive share, I merely with all this onto a colleague who had previously been carrying out a small analysis on this. And hubby the fact is bought me breakfast simply because I stumbled upon it for him.. smile. So i want to reword that: Thnx for that treat! But yeah Thnkx for spending some time to talk about this, I feel strongly about it and enjoy reading much more about this topic. If it is possible, as you grow expertise, do you mind updating your blog site to comprehend details? It really is highly great for me. Big thumb up because of this post!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com