NI KIŠA NE SMETA: Počela prva Podgorička noć na otvorenom (FOTO) - Volim Podgoricu

NI KIŠA NE SMETA: Počela prva Podgorička noć na otvorenom (FOTO)

Proslava 75 godina od oslobođenja Podgorice počela je večeras manifestacijom „Podgorička noć“, koja se prvi put ove godine organizuje na otvorenom i to na Trgu nezavisnosti, u okviru Podgoričkog prazničnog pazara.

Dobrodošlicu na Podgoričku noć građanima i posjetiocima Podgorice poželio je gradonačelnik Glavnog grada dr Ivan Vuković. „Zahvaljujem svima što ste došli po ovakvom vremenu, zahvaljujem Turističkoj organizaciji, koja nas je okupila, uz uvjerenje da ćemo se večeras lijepo družiti uz stare i nove pjesme o našem lijepom gradu, uz očekivanje da će ova manifestacija još dugo trajati, i obećanje da će gradska uprava i naredne godine vrijedno raditi u interesu grada, kako bismo svi mi bili još ponosniji na Podgoricu i kako bi se svi mi u njoj još ljepse osjećali“, istakao je gradonačelnik i dodao da očekuje da se na istom, na Trgu nezavisnosti, gradska uprava i građani okupe u još većem broju za pola godine kako bi proslavili titulu Fudbalskog kluba „Budućnost“, povratak trofeja ABA lige u vitrine Košarkaškog kluba „Budućnost“ i još jednu evopsku krunu naših sjajnih rukometašica.

Proslavi Podgoričke noći, osim građana, prisustvuju i sportisti sportskog kolektiva „Budućnost“.

U muzičkom dijelu programa nastupaju Šukrija Žuti Serhatlić, Danijel Alibabić, Bojan Delić, Bojan Marović, Rajo Simonović, kao i specijalni gosti Mostar Sevdah Reunion i Ana Štajdohar sa bendom.

Ovu tradicionalnu manifestaciju Turistička organizacija Glavnog grada – Podgorice organizuje već 27 godina zaredom u čast obilježavanja 19. decembra – Dana oslobođenja Podgorice, a ove godine ona će se održati po prvi put na otvorenom, za šta se nadamo da će prerasti u još jednu lijepu podgoričku tradiciju.

1 komentar

  1. My brother suggested I might like this website. He was once entirely right. This submit actually made my day. You can not consider simply how a lot time I had spent for this info! Thank you!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com