PRODALI GRAND I BJEŽE IZ SRBIJE: Brena i Boba napuštaju zemlju, evo gdje i zašto baš sada

Muzička zvijezda i nekadašnji teniser povjerili se bliskom okruženju da im je namjera da život nastave u Majamiju, gdje decenijama posjeduju velelepno zdanje.

-Nadam se da će se to uskoro desiti, jedno što me još drži ovde jeste činjenica da su mi djeca odrasla pa sam shvatila da imam više vremena da se posvetim karijeri što i činim – kaže Brena

Nakon što su nedavno prodali „Grand produkciju“, Lepa Brena i Boba Živojinović odlučili su da okrenu novi list u životu i svoje buduće dane provode mnogo mirnije. Kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje, bivši čelnici najpoznatije muzičke imperije donijeli su odluku da se odsele u Majami.
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ
Poslednjih dana spekulisalo se dosta i o tome da su velika balkanska muzička zvijezda i nekadašnji teniser stavili svoju karingtonku na Bežanijskoj kosi na prodaju. Navodno, razlog je taj što im se sinovi polako osamostaljuju i njima više nije potreban toliko veliki dom. Filip i Stefan su se već skućili. Naime, Filip je još prije godinu i po dana, kad je stao na ludi kamen, započeo novi život sa suprugom Aleksandrom Prijović, a prije nego što su dobili sina Aleksandra, uselili su se u svoju kuću takođe na Bežanijskoj kosi. S druge strane, Stefan se prije nekoliko mjeseci uselio u svoj stan u širem centru prijestonice, tako da je poznatim supružnicima kuća postala prevelika za njihove potrebe i potrebe najmlađeg Viktora.
FOTO: NEBOJŠA MANDIĆ

– Brena i Boba žele da ostatak života provedu uživajući, budući da su godinama vrijedno i naporno radili bez ozbiljnog odmora. Brena će nastaviti da pjeva i održava kontakt s publikom na svojim koncertima, zbog čega će živjeti na relaciji Majami-Srbija, a Boba će takođe pomoću mejla završavati poslove iz Amerike, a po potrebi dolaziće u Beograd. Ovoj njihovoj odluci prethodili su dugački razgovori, a pošto je riječ o krupnom koraku, sačekaće iduću godinu, kad bi trebalo sve kockice da se poklope i da krenu preko okeana. Njihova djeca takođe su se složila s tim jer i oni sami vole da odlaze na Floridu, gdje su inače završavali škole i fakultete – priča dobro obaviješteni izvor blizak porodici Živojinović.

FOTO: KURIR

Inače, Brena i Boba svoju velelepnu kuću u Majamiju godinama smatraju svojim drugim domom. Boba je i u mladosti tamo proveo dosta vremena, a pjevačica je oba njihova naslednika na svijet donijela upravo u Americi. Često su i kasnije odlazili tamo i nerijetko provodili praznike i rođendane, a Brena voli Ameriku zbog toga što tamo s porodicom živi i njena rođena sestra Fiketa, za koju je izuzetno vezana. -Nisam odustala od selidbe na Floridu. Nadam se da će se to uskoro desiti, jedno što me još drži ovdje jeste činjenica da su mi djeca odrasla pa sam shvatila da imam više vremena da se posvetim karijeri što i činim – potvrdila nam je muzička zvezda.

Kurir.rs/ M. Dejanović, I. Ercegovčević  Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close