Podgorička policija traga za Ivicom Kaluđerovićem, povezan sa ubistvom Mitra Pejovića - Volim Podgoricu

Podgorička policija traga za Ivicom Kaluđerovićem, povezan sa ubistvom Mitra Pejovića

Policija u Podgorici intenzivno traga za licem koje je vatrenim oružjem smrtno ranilo Mitra Pejovića (35)koji je uslijed povreda preminuo.

Kako je saopšteno, policija je 22. decembra oko 02,00 časa obaviještena od strane osoblja Urgentnog bloka KCCG da je od strane građana doveden Pejović sa povredama nastalim od vatrenog oružja. Nakon ljekarske intervencije on je podlegao povredama.

“Policija u saradnji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu preduzima aktivnosti na utvrđivanju okolnosti pod kojim je došlo do upotrebe vatrenog oružja i na rasvijetljavanju događaja. Policijski službenici raspolažu operativnim informacijama o mogućem počinocu ovog djela”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Službenici policije tragaju za Podgoričaninom Ivicom Kaluđerovićem, zbog sumnje da je povezan sa ubistvom Pejovića, potvrđeno je Vijestima iz Operativno-komunikacionog centra policije.

Pejović je ranjen na Zabjelu pa doveden u Urgentni centar.

 

 

1 komentar

  1. I recently came across your website and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don’t know what to say except that I have enjoyed scaning what you all have to say

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com