VELJOVIĆ: Policajci bili izloženi VERBALNOJ I FIZIČKOJ AGRESIJI, pokazali MUDROST I TRPELJIVOST - Volim Podgoricu

VELJOVIĆ: Policajci bili izloženi VERBALNOJ I FIZIČKOJ AGRESIJI, pokazali MUDROST I TRPELJIVOST

„U izvršavanju opredjeljenih zadataka iskazali ste mudrost i trpeljivost a kada je bilo neophodno pokazali ste efikasnost, hrabrost i požrtvovanost u odgovorima na nasilje koje je bilo usmjereno direktno na vas.“ – istakao je Direktor Uprave policije Veselin Veljović prilikom današnjeg sastanka sa policijskim službenicima koji su zadobili povrede u incidentima koji su se dešavali u prethodnom periodu.
Dodao je da su aktuelna pitanja i dešavanja u Crnoj Gori zahtjevala i preduzimanje zakonom propisanih policijskih radnji radi očuvanja stabilnosti, reda i bezbjednosti države.
“Svjedoci smo da su prilikom vršenja radnih zadataka naši službenici bili izloženi kako verbalnim tako i fizičkim napadima. Iznenađeni smo bili stepenom agresije koji je bio upućen prema pripadnicima službe.
Izražavam priznanje na savjesnom i odgovornom obavljanju radnih zadataka i čestitam na odlučnim i hrabrim reakcijama koje ste pokazali u ključnim momentima kada je odgovornost službe posebno naglašena da čuva državu i njene građane,“rekao je Veljović.


„Patriotizam i jedinstvo koje ste pokazali zaslužuju poštovanje. Naša je obaveza da čuvamo građane ali i da snagom zakona zaštitimo naše ljude.“ – nastavio je direktor Veljović.


Uprava policije ističe da je u incidentima koji su se desili u Podgorici i Pljevljima povrijeđeno deset pripadnika policije od kojih je jedan službenik zadobio tešku tjelesnu povredu dok su ostali zadobili lake tjelesne povrede.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com