Home / PG INFO / Aktuelno / ZA PUTOVANJA SU DVIJE STVARI NEOPHODNE Brige ostavite kod kuće, nikada jednostavnije i jeftinije!

ZA PUTOVANJA SU DVIJE STVARI NEOPHODNE Brige ostavite kod kuće, nikada jednostavnije i jeftinije!

Putovanje je doživljaj koji svako želi da ima u što ljepšem sjećanju – nepregledne staze prekrivene svjetlucavim sniježnim pokrivačem, odabrano društvo, adrenalin, razdragana djeca, sunčani dani…

Spremamo se za godišnji odmor i razmišljamo o tome šta nam je sve potrebno za putovanje – tople skijaške rukavice ili nova torba za plažu? Postoje samo dvije stvari o kojima uopšte ne treba razmišljati, već su obavezno na vrhu svakog spiska neophodnih stvari za put – pasoš i putno zdravstveno osiguranje.

Nepredviđene situacije na odmoru mogu nas koštati papreno. Iako o tome ne volimo da razmišljamo, nesrećan slučaj, bolest ili eventualna potreba za hirurškom intervencijom i boravkom u bolnici, mogu se desiti u inostranstvu. Uz polisu putnog zdravstvenog osiguranja, bićete adekvatno zbrinuti u svakom od ovih slučajeva, a u odnosu na troškove liječenja, cijene putnog osiguranja veoma su pristupačne.

Pomoć 24 časa dnevno, gdje god da ste!

Kada kupite polisu putno zdravstvenog osiguranja, 24 časa dnevno Vam je dostupan Call centar koji možete pozvati i konsultovati se u vezi sa zdravstvenim problemom. Operateri asistentske kompanije će Vam zakazati preglede, organizovati prevoz i uputiti u najbližu bolnicu ili kliniku, koja ispunjava sve standarde kvalitetne medicinske njege.

Uštedite svoje vrijeme i novac online kupovinom polise za putno zdravstveno osiguranje!

Posebna pogodnost – osiguranje stana ili kuće uz 30 % popusta

Kada odete na željenu destinaciju, sigurni smo da bar jednom pomislite na Vaš dom. Budite bezbrižni tokom putovanja iz snova i osigurajte svoj dom i sve Vama bitne stvari u njemu. 

Klikom na link OVDJE kupite polisu putno zdravstvenog osiguranja do 15.02.2020. godine i ostvarite pravo na 30 odsto popusta na godišnje osiguranje Vašeg stana/kuće i stvari u domaćinstvu!

Procedura kupovine putno zdravstvenog osiguranja preko webshop-a, na sajtu www.sava.co.me je krajnje jednostavna i završava se za svega nekoliko minuta. Odaberite vrstu putno zdravstvenog osiguranja, geografsko pokriće, pokriće u eurima i period putovanja. U drugom koraku, po potrebi i želji možete odabrati doplatke: za određene sportske aktivnosti, osiguranje prtljaga i osiguranje prijevremenog prekida započetog putovanja. Plaćanje karticom obavlja se preko servera koji ispunjavaju najstrožije bezbjednosne standarde.

Polisa sa podacima i uputstvima za korišćenje osiguranja stiže na Vašu e-mail adresu, odakle je možete odštampati ili čuvati na mobilnom telefonu, tabletu ili laptopu. 

Važno je da ste u momentu kupovine polise još uvijek u Crnoj Gori, odnosno da niste prešli državnu granicu.

 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com