ŠOK NA SUĐENJU: Suprug bio iznenađen kad je saznao da mu je žena izgorjela u požaru sa drugim muškarcem - Volim Podgoricu

ŠOK NA SUĐENJU: Suprug bio iznenađen kad je saznao da mu je žena izgorjela u požaru sa drugim muškarcem

U nastavku suđenja Safiji Klimenti iz Rožaja, koja je optužena da je zapalila bivšeg supruga Sulejmana Murića (61) i njegovu nevjenčanu suprugu Sedinu Mocević (45), desila se neobična situacija. Naime, pred vijećem bjelopoljskog Višeg suda kojim predsjedava Šefkija Đešević pojavio se zakoniti suprug pokojne Sedine, koji je saslušan u svojstvu punomoćnika oštećene porodice. On je kazao da je s njom bio u zakonitom braku i da je njeno pravo prezime Moćević, piše Dan.

“Živimo u Sarajevu i imamo dvoje maloljetne djece, od 13 i 15 godina. Bili smo u odličnim odnosima i živjeli u skladnom braku, pa mi nije jasno šta se zapravo desilo. Sedina je 3. aprila otputovala u Rožaje, da se vidi sa familijom, s obzirom na to da je rodom iz tog grada. Bio sam iznenađen kad sam čuo da je zapaljena i da je živjela sa nekim čovjekom u Rožajama”, ispričao je Moćević i dodao da je njegova supruga bila psihički bolesna.

On je saopštio da se pridružuje krivičnom gonjenju i da će tražiti nadoknadu.

U svojstvu svjedoka saslušan je i Elsan Kuč iz Rožaja, koji je kombijem prevezao Safiju i njenog sina do Bara. On je kazao da tokom puta nije čuo da je Safija na bilo koji način prijetila svom suprugu.

Klimenti se na teret stavlja da je u Rožajama 8. aprila zapalila bivšeg muža Sulejmana Murića i njegovu nevjenčanu suprugu Sedinu Mocević.

“Pošto nijesam mogla da podnesem da neka druga žena živi u kući koju sam sagradila zajedno sa suprugom, odlučila sam da je zapalim”, rekla je ranije optužena.

DAN

1 komentar

  1. Very interesting details you have noted , thankyou for posting .This will be huge for smugglers sending these phones to countries that are not directly supported by Apple currently. Apple will move substantial units this way. This article only takes the American perspective, which is ridiculous.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com