Ostaje veliki žal: Nakon velike borbe i povratka naši poraženi - Volim Podgoricu

Ostaje veliki žal: Nakon velike borbe i povratka naši poraženi

Ostaje žal – slažu se i Bogdan Đurđić i Dimitrije Obradović nakon poraza crnogorskih vaterpolista od Hrvatske u derbiju grupe A na EP.

“Napravili smo odličnu seriju, vratili se u meč, ali je za totalni preokret falilo svježine i sreće. Potrošili smo se jureći rezultat, a mislim da ni prve tri četvrtine nismo bili loši toliko koji govori prednost Hrvatske”, kaže Đurđić i dodaje:

“Ne smijemo da dozvolimo da protivnik ode na pet golova plusa, na tome moramo da radimo. Da se odmorimo, a onda da svim snagama odigramo protiv Njemaca, jer smo i prije turnira znali da nam je ta utakmica najvažnija”.

Dimitrije Obradović je bio jedan od najzapaženijih u našem timu, i u odbrani i u napadu.

“Kao da smo pregorjeli u želji na startu, jer smo tek kasnije odigrali onako kako želimo. Došli smo do izjednačenja, nismo imali sreće da preokrenemo, ali nastup u drugom poluvremenu, pogotovo u posljednjoj četvrtini, može da bude mnogo bitan za nastavak takmičenja. Ako ponovimo takvo izdanje protiv Njemačke, neće biti problema”, rekao je bek “ajkula”.

Vijesti

1 komentar

  1. I do accept as true with all the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are too quick for newbies. May just you please lengthen them a bit from subsequent time? Thanks for the post.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com