RUSKA CRKVA UPUTILA OŠTRU PORUKU: Đukanović progoni kanonsku crkvu, završiće kao Porošenko - Volim Podgoricu

RUSKA CRKVA UPUTILA OŠTRU PORUKU: Đukanović progoni kanonsku crkvu, završiće kao Porošenko

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović će završiti političku karijeru kao bivši predsjednik Ukrajine Petro Porošenko, rekao je predsjednik Odjeljenja za spoljnocrkvene veze Moskovske patrijaršije mitropolit Ilarion Volokolomski u intervjuu televiziji „Rusija 24“.
– Dejstva Đukanovića podsjećaju na bivšeg predsjednika Ukrajine Porošenka. To su progoni kanonske crkve, pod izgovorom stvaranja nacionalne crkve, i napadi na eparhije Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori. Mogu pretpostaviti da će Đukanović završiti kao Porošenko, jer narod ne oprašta greške svojim rukovodiocima – rekao je ruski mitropolit.

On je dodao da sporni Zakon o slobodi vjeroispovijesti „ne sprečava da se imovina preda raskolnicima, kao što se to desilo u Ukrajini“.

Novosti

 

1 komentar

  1. The the next time I just read a blog, I am hoping who’s doesnt disappoint me around that one. After all, It was my solution to read, but I just thought youd have some thing interesting to convey. All I hear is often a lot of whining about something that you could fix should you werent too busy seeking attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com