GRCI NAKON UBISTVA VOĐA ŠKALJARSKOG KLANA: Sav ološ planete se okupio ovdje i niko ništa ne radi

Nakon ubistva dvojice vođa “škaljaraca” u Atini, u sred restorana i naočigled mnogih, grčka štampa opširno se bavi pitanjem “uvezenih” kriminalaca.

Kako prenose beogradski portali, ocjena atinskih medija mogla bi se napisati i ovako: Daleko od dometa srpskih, crnogorskih, albanskih i drugih policajaca matičnih zemalja, na toplom mediteranu utočište traže mafijaši optuženi za najgnusnije zločine. Ali, kako je mala bara puna krokodila – slijede i krvavi obračuni.

Tako naime, izgleda Grčka u očima mnogih čitalaca lokalnih portala, a nakon brutalnog smaknuća Stevana Stamatovića (43) i Igora Dedovića (43), isplivali su mnogi, slični komentari ispod pisanja grčkih medija, prenose “Večernje novosti” pisanje “Telegrafa”.

“Ovo područje je igralište ruskih, srpskih i arapskih kriminalaca. U poslednjih pet, šest godina sve je više obračuna. Ako ih ne deportuju što prije, južna predgrađa će postati Bejrut!”, rezigniran je jedan od čitalaca.

Za sve one koji misle da su obale ove zemlje mirne van sezone, jedan komentar stiže kao šamar: “I Grčka je prepuna s*anja”.

A da su gore spomenuti Rusi, Srbi, Arapi… glavni negativci u mafijaškom svijetu pokazuje sledeći komentar: “A mi baš mislili da su Šveđani!”

“Naša zemlja je puna stranaca koji je smatraju odličnom za kriminal, paušalne beneficije, ilegalnu imigraciju. U isto vrijeme, Grci odlaze iz zemlje zbog ovakvog divljaštva, nepravednog oporezivanja, bijednih plata i penzija”, ljutit je jedan čitalac.

Neki su zaista ogorčeni. “Sav ološ planete Zemlje se okupio ovdje i niko ništa ne radi. Ali, nema veze sve dok Grke ne nazivaju rasistima i fašistima. E, kako se zavaravamo”, glasi još jedan od komentara.

Da je zemlja postala “raj za globalni kriminal”, svjedoči još jedan čitalac.

A kako izgleda život “običnog” Grka u ovakvom svijetu koji nisu željeli…”Odete u tavernu s porodicom i rizikujete život! Pa, ni u Meksiku ni u Kolumbiji nema ovoga. Zar djeca da gledaju kako im ubijaju roditelje?!” – napisao je neko.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close