POGLEDAJTE VIDEO: Sin sutkinje Suzane Mugoše “prebija” jastuk?

“Juče se pojavio snimak, ili kućni uradak sutkinje Suzane Mugoše u porodičnom ambijentu, kako na brutalan način vježba razbijanje demonstracija, i očigledno zamišlja nekog od nas trojice, kazao je Milan Knežević na vanrednoj sjednici Demokratskog fronta.

Istakao je da za to vrijeme sutkinja sina uči da se to tretira kao prekomjerna upotreba sile ako “jastuk” ili neko od nas premine.

On je pozvao ministra pravde Zorana Pažina da kaže da li je sutkinja Mugoša prekršila Kodeks i je li dostojna obavljanja funkcije.

Knežević je istakao da je sin sutkinje Mugoše bez konkursa zaposlen u MUP-u, iako nije prošao obuku.

Objasnio je da mu je to odgovorio ministar unutrašnjih poslova Mevludih Nuhodžić, objašnjavajući da Novak Mugoša nije prošao obuku, ali da je upućen na obuku za odrasle.

Knežević je ocjenio da je zapošljavanje Novaka Mugoše u direktnoj vezi sa davanjem statusa svjedoka sarandika Saši Sinđeliću,  jer je posao dobio nekoliko dana prije toga.

Knežević je kazao da je pravosuđe u krizi, i da se krije od javnosti da su sudije Apelacionog suda Milić Međedović  i Ratko Ćupić tražili izuzeće.

Jedino ga nije tražila sutkinja Seka Piletić, koja je u konfliktu interesa.

Vijesti

loading...
Tagovi

Slične Objave

1 komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close