NA ZLATICI POVRIJEĐENA TRI POLICAJCA, IMA I POVRIJEĐENIH GRAĐANA, VIŠE UHAPŠENIH: Trobojka ipak prekrečena (VIDEO/FOTO) - Volim Podgoricu

NA ZLATICI POVRIJEĐENA TRI POLICAJCA, IMA I POVRIJEĐENIH GRAĐANA, VIŠE UHAPŠENIH: Trobojka ipak prekrečena (VIDEO/FOTO)

Više osoba uhapšeno je u sinoćnjem incidentu koji se dogodio u podgoričkom naelju Zlatica, jer su građani “branili” Komunalnoj policiji da prekreči trobojku na poznatoj “pasareli”.

Međutim, komunalci u došli u pratnji jakih policijskih snaga, koji su na građane, nakon što su odbili da dozvole prekrečavanje pasarele, po njima osuli suzavce.

Pobjeda javlja i da su tri policajca povrijeđena, ali za sada nema zvaničnog saopštenja iz policije o sinoćnjem incidentu.

Uhapšeni se sumnjiče da su kamenovali policiju i pokušali da silom spriječe komunalce da prekreče trobojku nacrtanu kod pasarele na Zlatici. Kada je policija suzavcem ratjerala građane ispred pasarele, komunalci su počeli sa prekrečavanjem, nakon čega su građani počeli da ih gađaju kamenicama i vatrometom.

Okupljeni su uspjeli i da prospu farbu koju su komunalci donijeli kako bi prekrečili trobojku.

Nekoliko građana je uživo preko svojih FB profila prenosilo događanja za Zlatici.
U jednom momentu pojavio se i paroh zlatički Branko Tapušković koji je pokušao da smiri situaciju, a suzavac je, kako se čuje na jednom snimku,  bačen tik pored njega.

Saša Pejović iz Uprave policije okupljenima je saopštio da se moraju razići jer skup nije prijavljen.

Okupljeni građani su na suzavce odgovarali skandiranjem “Ne damo svetinje” i “Crna Gora i Srbija jedna familija”
FOTO FACEBOOK

Građani su se nešto kasnije uglavnom razišli.

Zlatičani tvrde da policajci nijesu imali identifikacione brojeve na uniformi

Iz policije je saopšteno da u građani više puta upozoreni da se raziđu, a potom im je izdato naređenje o koje su se oglušili.

foto fb

“Džaba hapsite, džaba sudite, pravoslavlju ne možete da naudite” pisalo je na trobojci koja je prekrečena.

Prema nezvaničnim informacijama, tokom incidenta je povrijeđen mladić B.P, koji je pogođen u glavu.Prema tvrdnjama okupljenih, policajci nijesu imali identifikacione brojeve na uniformi.

foto screenshot


 

.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com