IZ DPS-a TVRDE: Suspendovana učiteljica nije član naše partije - Volim Podgoricu

IZ DPS-a TVRDE: Suspendovana učiteljica nije član naše partije

Rada Višnjić nije član Demokratske partije socijalista i ne postoji u našoj evidenciji članstva, saopštili su iz barskog DPS-a, nakon što je suspendovana učiteljica kazala da je član te stranke.

“Budući da se učiteljica Višnjić oglasila neistinitim navodom, s očitom namjerom da svoj neprofesionalni odnos prosvjetnog radnika brani nizom manipulacija kao što to radi ovih dana, na štetu djece, njihovog slobodnog izbora, pa sad i na račun DPS-a, obavještavamo javnost da pomenuta, Rada Višnjić, nije član DPS-a i ne vodi se u našoj evidenciji od 2015. godine”, ističu iz DPS-a.

Oni navode, da je pokušaj prebacivanja svog blata na DPS slab trzaj loše namjere pojedinca.

“Čak i da je naš član, što na naše  zadovoljstvo nije, ne bismo pravdali ni njoj ni bilo kome drugome nezakonito ponašanje, niti bili štit osobi koja je zloupotrijebila djecu u školi radi ličnog političkog dokazivanja istomišljenicima”, poručili su iz DPS-a.

Podsjetimo, Višnjićeva je u žižu javnosti dospjela prekjuče nakon što je uprava škole protiv nje pokrenula postupak jer su učenici na njenom času crtali štrumpfove na trobojci, dok su iz Ministarstva prosvjete ocijenili da je to zloupotreba djece u političke i nacionalne svrhe.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com