RUSKI MONAH OTKRIO LIJEK ZA SKORO SVE BOLESTI?! Ljekar provjerio i ostao u ČUDU! Treba svakodnevno jesti i piti OVO!

Ovo nije priča o duhovnom prosvetljenju, već ima naučnu osnovu. 21. je vijek, tehnologija napreduje, olakšali smo sebi život maksimalno, izmislili smo vještačku inteligenciju, putovali na Mjesec.

Međutim, živimo u vremenu kad je sve više bolesti, kada rak hara, a deca umiru od teških oboljenja.

Kako je to moguće? Postoji toliko lijekova, a mi suštinski sebi nismo uspjeli da pomognemo.

Svjedoci smo i sve većeg broja nadri ljekara, koji će nam ponuditi alternativni način liječenja.

FOTO: PROFIMEDIA

Čini se da se i svijet produhovnio, pa sve češće nailazimo na ideje da pravilnim primjenama raznih tehnika i pozitivnim razmišljanjem možemo spriječiti probleme i bolesti da prodru u naš život.

Međutim, i dalje bolesti haraju svijetom i nanose nam toliko muka.

Došli smo do recepta za koji tvrde da može da spriječiti uzroke svih bolesti.

Da, baš svih, i onih najtežih. Ono što u ovoj priči zapanjuje, jeste njegova jednostavnost.

Neće vam trebati hiljade evra, egzotična putovanja i posete različitih guruima, kao ni recenzije u moderno opremljenim bolnicama.

Naime, izvor koji je želio da ostane anoniman, podelio je svoje iskustvo, do kojeg je došao na drugom kraju planete.

Riječ je o čovjeku koji je inžinjer, a živi i radi u Moskvi već deset godina.

Kako su Rusi poznati kao izuzetno religiozan, Pravoslavan narod, tako u Rusiji postoji veliki broj crkava i manastira koji odišu snažnom duhovnošću.

I izvor je odvojio vrijeme da posjeti poznati ruski, Borovski manastir, i porazgovara sa sveštenikom koji je mnogima pomogao svojiim savetima i receptima za zdrav život.

Nemojte prebrzo da sudite – ovo nije priča o duhovnom prosvetljenju, već ima naučnu osnovu.

Tako, izvor je razgovarao sa sveštenikom, koji mu je dao praktične savjete kako da održi savršeno zdravlje, i potom sve to naučno provjerio.

Riječ je o nekoliko namjeirnica koje svako ima u kući, a za koje nismo ni svjesni koliko su zapravo ljekovite.

Lista i recepti izgledaju ovako:

1. Soda bikarbona

Jednom dnevno treba razmutiti jednu ravnu kašičicu sode bikarbone u čašu vode i popiti. Za početak nije loše krenuti s manjom dozom, s pola kašičice. Ovo bi najbolje bilo raditi uveče.

FOTO: PROFIMEDIA

2. Hidrogen peroksid 3%

Tri do pet kapi ove materije treba razmutiti u jednu čašu vode i popiti. To je najbolje raditi ujutro.

3. Zeleni čaj

Jednu šoljicu ovog čaja, koji je proglašen za najzdraviji napitak na svetu, treba popiti svakog dana.

4. Bijeli luk

Iako ga mnogi ne vole i izbjegavaju zbog jakog mirisa, dobro je poznato da je on prirodni penicilin. Dovoljan je jedan čen, koji treba isjeckati na sitne kockice i ostaviti par minuta da se prosuši.

Kako bi se izbjegao neprijatan miris, ovako pripremljen luk se može umiješati u čašu jogurta ili kiselog mlijeka. Rusi ga piju sa vodom.

5. Voda

O vodi ne mora mnogo da se priča, jasno je svima koliko je zdrava. Međutim, naglasak se ovde stavlja na sledeći parametar – pH vrednost.

FOTO: PROFIMEDIA

Idealna pH vrednost vode koju konzumirate treba da bude 7,42, ali moze da ići do 8. Naime, baš takva pH vrijednost je bazna, što je važno, kako se u organizmu ne bi stvarala kisela sredina, koja pogoduje razvoju raka.

Budući da je čovjek od nauke, izvor je sve ovo prihvatio s određenom dozom skepse, i odlučio je malo da se pozabavi naučnim gledištima.

Istražujući, došao je do čuvenog doktora Ivana Pavloviča Neumivakina, doktora medicinskih nauka, profesora, prvaka ruske medicine u kosmonautici, koji je osnovao prvu bolnicu na ruskom kosmičkom brodu.

I, što je najvažnije ovde, koji je razvio svoj sistem liječenja vodom i sodom. Budući da je bio zadužen za zdravlje astronauta prilikom njihovog odlaska u Svemir, morao je da se pobrine za to da njihovo zdravlje bude u savršenom redu.

Istražujući rad doktora Neumivakina, izvor je ostao zapanjen kada je došao do saznanja da proslavljeni ruski ljekar govori o istim onim receptima do kojih je došao u razgovoru sa duhovnikom. I ne samo da govori o njima, nego je naučno dokazao da su djelotvorni.

Na Jutjubu se može naći dosta dokumentarnih filmova doktora Neumivakina, u kojima on detaljno analizira blagodeti hidrogena i sode bikarbone.

On navodi mnoge primjere i naučne studije kojima pokazuje koliko su ove supstance zaista čudotvorne. Doktor detaljno objašnjava hemijske karakteristike ovih materija, kako one djeluju na organizam i kako ga liječe.

Neimenovani izvor i njegova porodica koriste ove recepte svakodnevno već godinu dana. Njegova ćerka kaže da im je imunitet svima drastično ojačao.

“Mi smo svi zdravi, imunitet nam je sjajan. Recimo, zimus, kad je bio najveći problem oko virusa, decembar, januar… Nedelju dana sam bila u okruženju ljudi koji koji su bili jako bolesni i mislila sam da sam gotova! Da šanse nema da me ne zakači… Međutim, ništa! Apsolutno ništa”, navodi ona.

 

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close