DODIK: Zbogom Bosno, dobrodošao RS Egzit! Republika Srpska i srpski narod nemaju šansu u BiH jer ih Sarajevo mrzi (VIDEO) - Volim Podgoricu

DODIK: Zbogom Bosno, dobrodošao RS Egzit! Republika Srpska i srpski narod nemaju šansu u BiH jer ih Sarajevo mrzi (VIDEO)

“Visoki predstavnik je podlac, pokušava da podvali odluke i zakone mimo Dejtona”, rekao je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik na posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske gdje se raspravlja o krizi u BiH nastaloj posle spornih odluka Ustavnog suda BiH.

Dodik je obraćanje započeo riječima: „Goodbye BiH, welcome RS-exit“ („Doviđenja BiH, dobrodošao RS Egzit“).

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas na posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske da je NSRS ključno mjesto svih odluka i da samo ona može da govori u ime naroda.

“Zato mi ne smijemo da oklijevamo da donesemo odluke važne za našu budućnost. Ovaj put smo ozbiljni i nećemo prihvatiti neko drugo kretanje”, rekao je Dodik.

Istakao je da Republika Srpska i srpski narod nemaju šansu u BiH, jer se posmatraju kao kategorija koju Sarajevo i Bošnjaci ne prihvataju i koju mrze i žele da unište.

Dodik je rekao i da je današnja posebna sjednica sazvana jer je srpski narod prevaren.

“Pokušavaju da nas naprave manje vrijednim, računajući da samo oni znaju šta je za nas dobro. Sve o Ustavnom sudu je već rečeno. Ovaj put je taj sud otišao dalje i sebi dao za pravo da donosi odluke i prebacuje imovinu na BiH, a to joj ne pripada”, naveo je Dodik.

Srpski član Predsjedništva je istakao da mnogi sa zapada misle da Srpska nije sposobna i spremna da brine sami o sebi.

RTRS

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com