Određeno zadržavanje Šećkoviću, Šoškiću i Radenoviću zbog paljenja crnogorske zastave - Volim Podgoricu

Određeno zadržavanje Šećkoviću, Šoškiću i Radenoviću zbog paljenja crnogorske zastave

16.02.2020. godine oko 00,30 časova Dežurna služba Centra bezbjednosti Budva obaviještena je da je zapaljena zastava države Crne Gore koja je bila istaknuta na jarbolu na šetalištu Slovenska obala u blizini rta Zavala. Odmah po prijemu obavještenja na lice mjesta su izašli službenici Centra bezbjednosti Budva koji su ustanovili da je zastava spuštena sa jarbola i zapaljena.

O predmetnom događaju upoznat je nadležni državni tužilac u Kotoru po čijem nalogu su službenici Centra bezbjednosti Budva izršili uviđaj i naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na rasvetljavanju predmetnog događaja i identifikaciji izvršilaca.

Odmah nakon izrvšenog uviđaja službenici Centra bezbjednosti Budva preduzeli su niz operativno taktičkih mjera i radnji u cilju identifikacije i pronalaska izvršilaca predmetenog događaja. Pomenute mjere i radnje koje su preduzimali službenici CB Budva rezultirale su identifikacijom osumnjičenih lica, a radi se o licima Ivanu Radenoviću  (30) iz Plava, Novaku Šoškiću  (26)  godina iz Andrijevice, i  Mitru Šećkoviću (25) godina iz Danilovgrada.

U vezi navedenog upoznat je nadležni državni tužilac u Kotoru, po čijem nalogu su pomenuta lica lišena slobode dana 18.02.2020. godine u 01,30 časova zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo povreda ugleda Crne Gore iz člana 198 KZCG.

Imenovani su uz krivičnu prijavu privedeni Osnovnom državnom tužiocu u Kotoru 18.02.2020.godine u 09,00 časova na dalju nadležnost i postupanje.

1 komentar

  1. We’ll things such take another look at to two styles of users: newly released Zune vendors who will be making plans for an upgrade, and the ones doing this to come to the conclusion between a Microsoft zune plus an ipod touch. (A lot more professionals worthwhile considering available to choose from, which include the The new sony Personal stereo Times, however This particular this supplies you sufficient research to get the best idea from Zune instead of masters as apposed to the iPod brand similar.)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com