Od Carevića zavisi da li će trobojke po Budvi biti prekrečene - Volim Podgoricu

Od Carevića zavisi da li će trobojke po Budvi biti prekrečene

Komunalna policija i inspekcija zatražila je od predsjednika Opštine Budva Marka Bata Carevića jasne instrukcije na koji način će ta služba reagovati nakon što je budvanska policija uputila urgentan dopis da se javne površine na kojima su oslikane trobojke i drugi grafiti vrate u pređašnje stanje.

Centar bezbjednosti Budve uputio je nekoliko dopisa u proteklih 20 dana obavještavajući Komunalnu policiju i inspekciju o svim lokacijama na kojima su oslikani grafiti i trobojke.

“Obavještavamo vas da su na području opštine Budva oslikane javne površine na više lokacija natpisima i grafitima. Cijeneći okolnosti, molimo vas da preduzmete sve mjere i radnje iz okvira vaše nadležnosti kako bi sa javnih površina bili uklonjeni grafiti i natpisi i površinama vratio prvobitni izgled“, navodi se u jednom od dopisa u koji su “Vijesti” imale uvid, a koji je budvanska policija proslijedila kolegama u opštinskoj Komunalnoj policiji.

Načelnik Komunalne policija Aleksandar Mijatović obavijestio je policiju da je prije dva dana uputio urgenciju kabinetu predsjednika Opštine, kako bi se, kako je naveo “riješila konkretna situacija“.

“S obzorom na trenutnu situaciju na području opštine Budva, a tiče se obilježavanja javnih mjesta sa grafitima koji simbolišu trobojku, kao i incijative od strane Centra bezbjednosti Budva za njihovo uklanjanje, Vi kao moj direktni naredbodavac, tražim od Vas da mi date jasne instrukcije u rješavanju ovog problema“, naveo je Mijatović u urgentnom dopisu Careviću.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com