KNEŽEVIĆ: Simbol korupcije Crne Gore je kuća Mila Đukanovića koja se može porediti sa Šilerovom u Beogradu! - Volim Podgoricu

KNEŽEVIĆ: Simbol korupcije Crne Gore je kuća Mila Đukanovića koja se može porediti sa Šilerovom u Beogradu!

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević ocijenio je da Milo Đukanović, predsjednik Crne Gore, najavljenom posjetom Srebrenici, u čijem zločinu je učestvovao, pokušava da spasi svoju glavu i režim, bežeći kod Bakira Izedbegovića u zagrljaj ne bi li ga on navodno zaštitio od navodnog srpskog napada.

“Milo nikada nije htio da ide u Srebrnicu, uvijek je slao Filipa Vujanovića, jer se plašio kakvo će javnost reagovati zbog njegovog učešća u ratovima koje je on predvodio gdje je skrivao Ratka Mladića po Crnoj Gori i dok je davao oružje i gorivo za Srebrenicu, navodi on.

Knežević je dao punu podršku narodu u borbi sa zajdeničkom nadom da će izdržati sve nedaće jer Crna Gora nije Milo Đukanović, njegov korumpiran režim i mafijaška hobotnica.

”Crna Gora je svih njenih građana koji žive u njoj i koji su porijeklom iz nje, svih onih koji imaju i prijatelje i rodbinu u Crnoj Gori. Crna gora treba da ide svojim Evropskim putem i da jednom treba da završi sa Đukanovićevim narko klanovima, treba da ima bratski odnosa svima u regionu,  a ne treba Crnu Goru da pominju po mafijaškim klanovima i njihovim obračunima, iza čega se Milo Đukanović skriva navodnim napadima na državu. Da mu brod tone dokazuje i napuštanje njegovih najbližih saradnika, što dokazuje završen kongres vladajuće partije i kadrovska rješenja u istoj. Simbol korupcije Crne Gore je njegova kuća koja se može porediti sa Šilerovom u Beogradu. Ta kuća treba ili da bude srušena ili data u druge humane namjene, kazao je Knežević.

Kaže da Đukanović čitavo vrijeme priča i potencira da je država Crna Gora ugrožena, “a mi moramo da znamo da nije država Crna Gora ugrožena nego je ugrožena njegova mafijaška hobotnica kojoj se svaki dan sprema kraj”.

Imovina u Beogradu članova familije, konkretno Ane Đukanović i svih saradnika koji se bave biznisom i građevinom, za šta postoje konkretni dokazi biće procesuirana i spitana, “za šta sam dosta ja pomogao sa svojim saznanjima“.

“Tako da Beograd za njih neće biti „sigurna ženska kuća“ niti za njihove ljubavnice na čija se imena pojedine nekretnine i računi vode, rekao je on.

Na više puta pomenutu hajku poreske službe i Miomira M. Mugoše, Knežević je istakao da je po istom principu nastavljeno ono što je urađeno i Atlas grupi, da se time skrivaju druge afere, napadom na Crkvu i njenu imovinu i najmanje 11.000 metra kvadratnih na moru.

”Skreće se pažnja sa afere Klap otkrivene od strane insajders Dejana Lakića i učešća samog vrha vlasti i predsjednikovog brata i sestrića, kao i afere Vardar, glavni akteri su i Aco  i Blažo Đukanović, u pljačkama i ozbiljnom kriminalu koji vlada u toj Poreskoj upravi gdje je čak i zamjenik direktora izvršio samoubistvo”, tvrdi Knežević.

On je istakao da svako ko je vodio rat sa crkvom zna se kako je završio i poručio Mugoši da mu je mjesto u Spužu i skloni ruke dalje od crkve i imovine Mitropolije Crnogorsko-primorske.

Uz korišćenje društvenih mreža i digatlnog marketinga, dodaje on, može pobijediti diktatorski režim.

“Ne mogu se ugasiti televizije, a koliko bi se Đukanović odlučio na isključivanje interneta ušao bi u istoriju kao sjevernokorejski diktator i ostali, pojašnjava on.

Navodi i da je Američka administracija pustila niz vodu Đukanovića samo da on lično toga nije svestan.

“Snimci i podaci o računima Đukanovića će uz koordinaciju stručnjaka i pravnih timova iz Londona i Vašingtona biti u pogodnom momentu plasirani javnosti”, najavio je Knežević.

On je najoštrije osudio upad policije u kući bivšeg počasnog Konzula Ruske Federacije Bora Đukića, dao je  podršku narodu u Pljevljima i rekao da režim ne može zastrašivanjem i maltretiranjem mladih ljudi u racijama po kafićima uplašiti hrabri narod tog kraja.

O filmu protiv Mitropolita Amfilohija osvrnuo se da je primjetan autorski potpis Bebe Popovića i dao je sugestiju Božu Šundiću da se uradi film o Milu Đukanoviću i njegovim zlodjelima uz opasku da je Đukanović išao sam kod Mitropolita i cjelivao mu ruku kako bi pobijedio na izborima.

Dodaje da sprovedene ankete pokazaju da 70% javnosti vjeruje u ono što on iznosi a da pored određenih grešaka koje je napravio u saradnji sa Đukanovićem nikada nije sarađivao sa njim u sivoj ekonomiji i da je to izvor njihovog sukoba i razilaženja.

Knežević je pomenuo da Crkva vodi i odlučuje o načinima i sprovođenju litija, i da njihove odluke treba poštovati, i da je to probudilo veliku energiju, i da to treba da obori zakon, ali da sledeći korak je na političarima da se razmotri zakon o izborima kao i o tome da li treba da se izlazi na izbore.

”Opozicija treba da bude jedinstvena u stavu, da imaju zajednički sporazum da nema koalicije sa Đukanovićem, rekao je on i dodao da daje punu podršku opoziciji, uz ponudu da im svojim savjetima pomogne u narednim koracima kako dalje postupati oko građanskog bunta, i da trenutni režim treba poslati u istoriju.

Podržao je Beogradski sindikat, Ognjena Maraša, Miloša Ajkovića iz Zete i Aleksandra Babića iz Prijepolja i Miroslava Antića iz Zemuna koji su dopješačili u krsnom hodu od Beograda do Podgorice 500 kilometara, na čemu im se zahvalio kao i cjelokupnom narodu Crne Gore i Srbije koji im je pomogao i podržao ih uz put.

(Borba.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com