Prve reakcije iz Partizana posle incidenata u Budvi: “Nismo mogli da dišemo” - Volim Podgoricu

Prve reakcije iz Partizana posle incidenata u Budvi: “Nismo mogli da dišemo”

Haos u Budvi. Na bazenu “Dragan Trifunović” u subotu su se sukobili policija i navijači Partizana, koji su došli da pruže podršku svojim vaterpolistima u meču sa kotorskim Primorcem. Obračun je bio žestok, u plivalištu je bačen i suzavac, a van objekta letjele su i kamenice.

Pošto su tribine ispražnjene, na sastanku je odlučeno da se meč poslednjeg kola grupe za plasman od 5. do 10. mjesta A-1 Regionalne lige odigra u nedelju (18.00) bez prisustva publike.

– Sve se desilo za vrijeme predstavljanja ekipa, tri minuta prije početka meča. Došlo je do komešanja između naših navijača i policije. Prilikom izbacivanja navijača iz plivališta, u jednom trenutku bačen je i suzavac, tako da nismo mogli ni da dišemo. Ljudi iz Budve sproveli su nas do svlačionica. I na tome im veliko hvala. Od igrača, članova stručnog štaba i rukovodstva kluba niko nije povređen. Veoma nam je žao što se ovo desilo – istakla je u telefonskom razgovoru direktorka kluba sa Banjice Tatijana Rakas.

Stotinak navijača Partizana došlo je iz Budve, Bara i Nikšića s namjerom da pomogne svojim ljubimcima da pobjede Kotorane i tako ostanu u A-1 Regionalnoj ligi. Međutim, neki su bili revoltirani zbog pretresa na ulazu u bazen. Nisu htjeli to da dozvole, a onda su kamenjem sa obližnje plaže zasuli staklene površine na bazenu i jedno policijsko vozilo. Demolirane su i prostorije za borilačke vještine. Prema prvim informacijama niko nije povrijeđen, ali ima privedenih navijača. Svi će biti privedeni sudiji za prekršaje.
LIGA PROŠIRENA

UO Regionalne lige je prije neki dan A-1 ligu sa 10 proširilo na 12 članova. Partizan i Primorac u direktnom duelu odlučuju ko će kao poslednji igrati baraž sa trećeplasiranom ekipom iz A-2 lige, riječkim Primorjem. Crno-bijeli moraju da pobjede, dok je Kotoranima dovoljan i bod.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com