PODGORIČANIN OPISAO SIMPTOME KORONA VIRUSA: Imao sam temperaturu, glavobolju, mučninu… trajalo je dva dana - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN OPISAO SIMPTOME KORONA VIRUSA: Imao sam temperaturu, glavobolju, mučninu… trajalo je dva dana

Podgoričanin Dragi Vujačić, čija supruga je pozitivna na korona virus, nakon što su oboje boravili u Španiji, demantovao je brojna nagađanja koja su se pojavila na društvenim mrežama, ali i opisao simptome koji su imali.

Oglasio se suprug oboljele od koronavirusa: Za sve nepoznanice pitajte mene

“Prvo – samo ga je moja supruga sigurno imala – testirana je, ali pretpostavljamo da smo i mi ostali – znaćemo nakon današnjeg testa. Mojoj supruzi je trajao dva dana i podnijela ga je kao običan grip. Djeci je trajao takođe dva dana, samo je najmlađi sin bolovao jedan dan. Jedan sin ga nije ni dobio. Ja sam imao temperaturu do 38.5 i trajala je dva dana i dvije noći uz glavobolju, mučninu, bolove u mišićima i kratak dah. Nakon druge noći sve je krenulo na bolje. Danas još kašljem i još sam rovit. Ovo su naša iskustva”, ističe Vujačić.

“Nismo mogli biti na litiji jer smo došli mnogo kasnije. Na prelazu Božaj smo bili oko osam uveče. Moja supruga nije bila na koncertu nikakvog Šaka Polumente, Ja ne radim u RTCG i samim tim nisam zarazio cijelu televiziju itd”, kazao je Vujačić.

Podsjetimo, Vujačićeva supruga i još jedna stanovnica Ulcinja, prva su dva potvrđena slučaja korona virusa u Crnoj Gori.

Premijer Duško Marković kazao je, nakon što je saopštio ovu vijest, da sada nastupa nova faza u borbi protiv korona virusa, ali da je zdravstveni sistem Crne Gore spreman.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com