BERANKA ZA MEDALJU: Razbojnici imali PIŠTOLJ I NOŽ, ona ih NAPRAŠILA METLOM

Beranka kojoj su dvojica razbojnika sa kapuljačama upali u radnju naoružani nožem i pištoljem i htjeli da je opljačkaju, naprašila ih je – metlom!

Osnovni sud u Beranama je potvrdio optužnicu podnijetu protiv okrivljenog N.P. iz Berana zbog krivičnog djela razbojništvo u pokušaju.

Optužnicom je predstavljeno da je okrivljeni 13. februara 2018. godine, oko 20.13 časova, u naselju Pešca, opština Berane, zajedno sa NN licem, prijetnjom da će neposredno napasti na život i tijelo I.V, pokušali da oduzmu tuđu pokretnu stvar.

Okrivljeni N.P prije ulaska u prodajni objekat bacio je kišobran iz ruke i sa fantomkama i kapuljačama od jakni na glavama ušli u prodajni objekat DOO MBS, vlasništvo oštećene B.R. i to okrivljeni N.P. sa kuhinjskim nožem, a NN lice sa pištoljem NN marke.

“Okrivljeni N.P. držeći nož sa okrenutom oštricom ka B.R., istoj kazao ‘pljačka, daj pare, dok je NN lice sa pištoljem u ruci bilo iza njega, u kom trenutku je oštećena sa metlom zamahnula u pravcu okrivljenog N.P., kada su obojica počeli da bježe. U jednom trenutku okrivljeni N.P. okrenuo i sa istim nožem krenuo u pravcu oštećene, koja je nastavila da maše metlom ispred njega. Oštećena je uspjela da ih otjera, da bi kada su došli do polovine prodajnog objekta i ponovo se vratili oštećena sa istom metlom više puta zamahuje u njihovom pravcu, kada bježe van prodajnog objekta i udaljavaju se sa lica mjesta”, navodi se u optužnici.

 

Vikend novine

loading...
Tagovi

Slične Objave

1 komentar

  1. dali iko razmislja o onom nesrecnom od njegove glave svetozaru maroovicu koji se lomata po Biogradu bez ijednog centa u takulinu,nego se mora sluziti kao,,siromah,,zlatnom ameriken karticom.njgovim problemom bilo Kulturno da se pozabavi ministar ,,kulture,, bogdanovic .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close