TEŠKA TRAGEDIJA U BEOGRADU: 6 mrtvih, 6 povrijeđenih, gorjelo sedam stanova, izvlačili ugljenisana tijela (VIDEO) - Volim Podgoricu

TEŠKA TRAGEDIJA U BEOGRADU: 6 mrtvih, 6 povrijeđenih, gorjelo sedam stanova, izvlačili ugljenisana tijela (VIDEO)

U požaru koji se dogodio rano jutros oko četiri sata ujutru u Novom Beogradu, u Bulevaru Milutina Milankovića, u tzv. zgradama televizorkama, stradalo je 6 ljudi pošto je vatra buknula na 7. spratu a onda je zahvatila i stanove na 8. i 9. spratu.
Prema prvim informacijama, stradalo je 6 ljudi, a 6 je povrijeđeno. U jednom stanu nađena su tri, u drugom jedno, a u trećem dva ugljenisana tijela.
Jedna žena je smještena u bolnicu sa teškim opekotinama. Prava drama odvijala se u ovoj zgradi a požar je gasilo 30 vatrogasaca sa 11 vatrogasnih kola. Povrijeđen je i jedan vatrogasac koji je iznosio staricu iz jednog stana.


Navodno, prvo je buknulo na sedmom spratu u stanu u kojem je živio jedan stariji čovjek, a onda se vatra proširila na osmi, deveti i deseti sprat.

Na lice mjesta jutros je došao i zamenik gradonačelnika Goran Vesić koji je izjavio saučešće porodicama i rekao da je riječ o teškoj tragediji: “Ne znam šta još treba da nam se desi pogotovo u ovakvom stanju… Ne pamtim kad je poslednji put bio ovako veliki požar, tragedija sa ovoliko poginulih… Molim vas, sada kada smo svi kod kuća da više obratimo pažnju.”

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Na lice mesta jutros je došao i zamenik gradonačelnika Goran Vesić koji je izjavio saučešće porodicama i rekao da je reč o teškoj tragediji: “Ne znam šta još treba da nam se desi pogotovo u ovakvom stanju… Ne pamtim kad je poslednji put bio ovako veliki požar, tragedija sa ovoliko poginulih… Molim vas, sada kada smo svi kod kuća da više obratimo pažnju.”

Izvor Tviter/kurur.rs

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com