BRČVAK SADA DONIRAO VRIJEDNU OPREMU: 4 respiratora, 250.000 maski, 1.000 zaštitinih odijela… - Volim Podgoricu

BRČVAK SADA DONIRAO VRIJEDNU OPREMU: 4 respiratora, 250.000 maski, 1.000 zaštitinih odijela…

Bjelopoljac Hajriz Hačko Brčvak donirao  183.000 dolara u opremi za bolnice u Bijelom Polju, Podgorici i Baru.

Brčvak je prije par dana donirao 100.000 eura za borbu protiv koronavirusa u Crmoj Gori.

Na spisku opreme su četiri respiratora, 250.000 maski, 1.000 zaštitnih odijela, 100 aparata za temperaturu, i 5.000 pakovanja medicinskih rukavica.

Za bolnicu u Baru je planirano 50.000 maski, 200.000 rukavica, 30 aparata za mjerenje temperature, 200 zaštitnih odijela i 1 respirator.Isti broj je planiran za bolnicu u Bijelom Polju, dok je preostali dio planiran za Klinički centar u Podgorici.

Njegova firma Mih Gmbh i zaposleni sa saradnicima prikupili su dodatnih 33.000 eura, koje će biti donirane kao pomoć u borbi protiv korona virusa.

Opština Bar je iskazala veliku zahvalnost gospodinu Brčvaku na humanosti, društvenoj odgovornosti njegove firme i saradnicima, i na izuzetno važnoj pomoći i podršci građanima Bara i Crne Gore, pacijentima, medicinskim radnicima i svim službama koje su angažovane na sprječavanju širenja infekcije i što boljem odgovoru čitavog sistema na izazov sa kojim se borimo.

 

2 komentara

  1. Hiya, I’m really glad I have found this information. Today bloggers publish just about gossip and internet stuff and this is really irritating. A good blog with interesting content, that’s what I need. Thanks for making this site, and I will be visiting again. Do you do newsletters? I Cant find it.

  2. What your stating is totally accurate. I know that everyone must say the exact same issue, but I just believe that you set it in a way that absolutely everyone can recognize. I also appreciate the images you place in the following. They suit so properly with what youre hoping to say. Im certain youll achieve so a lot of men and women with what youve obtained to say.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com