Home / PG INFO / Aktuelno / “ZA NAŠE HEROJE” Besplatna kafa zdravstvenim radnicima na INA pumpama

“ZA NAŠE HEROJE” Besplatna kafa zdravstvenim radnicima na INA pumpama

Crnogorski zdravstveni radnici mogu na svim INA benzinskim pumpama popiti besplatnu kafu, do 7. aprila., saopšteno je iz ove kompanije.

“INA Grupa je, kroz svoje članice, besplatnu kafu osigurala i za zdravstvene radnike u Hrvatskoj, te Bosni i Hercegovini. U Crnoj Gori zdravstveni radnici, uz predočenje kartice (dokumenta) kojom potvrđuju svoj status, kafu mogu preuzimati na svim INA maloprodajnim mjestima u Crnoj Gori, do 07. aprila 2020. ili do isteka zaliha.

U vrijeme pandemije korona virusa Covid-19 INA Grupa čini sve kako bi osigurali sigurnost snabdijevanja tržišta i kontinuitet poslovanja. Pri tome, INA-CRNA GORA, kao odgovorna kompanija slijedi sve preporuke, kako bi se spriječilo širenja koronavirusa Covid-19, jer nam je zaštita zdravlja naših kupaca i radnika na prvom mjestu. Svjesni truda koji je potrebno uložiti u ovim okolnostima, kompanija posebnu zahvalnost besplatnom kafom želi odati zdravstvenim radnicima – istinskim herojima, koji ne mareći za sopstvenu sigurnost i često u nemogućim uslovima pokazuju naročitu predanost svom pozivu,”navode iz kompanije INA.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com