Poslanički klub Demokarata uplatio 1.000 eura donacije Tuzima - Volim Podgoricu

Poslanički klub Demokarata uplatio 1.000 eura donacije Tuzima

Poslanički klub Demokrata i njeni funkcioneri nastavljaju, u skladu sa svojim mogućnostima, sa kontinuiranim donacijama i pomoći onima koji su najugroženiji. Nakon što smo prošle nedjelje donirali 1000 eura krojačkom salonu “Sara” iz Nikšića, nakon što su naši odbornici širom Crne Gore donirali namirnice Crvenom krstu ili se odrekli odborničkih naknada kao vida doniranja ugroženima, poslanici Demokrata nastavljaju sa akcijom pomoći i solidarisanja sa ugroženima, saopšteno je iz ove partije.

“Danas je poslanički klub Demokrata uplatio 1000 eura donacije Opštini Tuzi, jer zaista cijenimo da u ovom složenom i izazovnom trenutku, u kom se nalazimo svi, a posebno naša namlađa opština, treba hitno pomoći, imajući u vidu da je paralisanje normalnog života u Opštini Tuzi, produkovalo brojne probleme i izazove za građane, ali i rukovodstvo Opštine.

Uvjereni da ćemo zajedničkim snagama, uz poštovanje preporukama nadležnih i nikad potrebnije discipline, pobijediti nevidljivog protivnika, činimo ovaj gest pažnje, uz naglasak i ovim putem rukovodstvu Opštine, da smo spremni našim prijatlejima iz Malesije da pomognemo i na svaki drugi način, za koji procijene da je potreban”, zaključuju Demokrate.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com