BRAJOVIĆ: Premijer da poštuje skupštinsku proceduru - Volim Podgoricu

BRAJOVIĆ: Premijer da poštuje skupštinsku proceduru

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović pozvao je premijera Duška Markovića da poštuje skupštinsku proceduru i dostavi sve predloge zakona, za koje Vlada smatra da ih je potrebno hitno raspravljati i donijeti.

Brajović: Nije vrijeme za bilo kakva profitiranja Brajović: Nije vrijeme za bilo kakva profitiranja
Marković je, ranije danas, pozvao poslanike i Skupštinu da provjere cjelishodnost zabrane dodjele finansijske pomoći građanima tokom izborne godine, posebno imajući u vidu proglašenu epidemiju.

Brajović je, agenciji MINA kazao, da su poslanici na Kolegijumu predsjednika skupštine u petak pozvali Vladu da inicira donošenje novih ili izmjenu postojećih zakona koji bi omogućili još uspješnije suočavanje države sa pandemijom.

“Na sastanku Kolegijuma, kojeg, pored predsjednika, čine predsjednici poslaničkih klubova, bio potpredsjednik Vlade koji je i predsjednik Nacionalnog koordinaciong tijela, kao i ministri rada i socijalnog staranja, ekonomije, zdravlja i finansija i niti jednu riječ o ovoj inicijativi premijera nijesu rekli predstavnici Vlade”, rekao je Brajović.

On je rekao da ovo nije vrijeme za bilo kakva profitiranja, ni politička ni institucionalna.

“Potrebno je zajedništvo, i to suštinsko. A preduslov za to je intenzivna i dobronamjerna komunikacija”, zaključio je Brajović.

1 komentar

  1. An fascinating discussion will be worth comment. There’s no doubt that that you should write on this topic, may well be considered a taboo subject but generally persons are too little to chat on such topics. To another. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com