Nebojša i Marina Medojević idu karantin, jer su prekršili mjeru samoizolacije - Volim Podgoricu

Nebojša i Marina Medojević idu karantin, jer su prekršili mjeru samoizolacije

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević i njegova supruga Marina odvedeni su u karantin zbog kršenja samoizolacije, saopšteno je iz Osnovnog tužilaštva u Podgorici.

“Njima je uručeno rješenje o karantinu da se uz pratnju policije i zdravstveno sanitarnog inspektora sprovedu u karantin zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”, saopšteno je iz Osnovnog tužilaštva.

Osumnjičeni su da su napustili stan u kojem su trebali da borave u samoizolaciji,

“Državni tuzilac je naložio policiji da protiv njih podnese krivičnu prijavu zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”, navode iz Tužilaštva.

Marina Medojević se ranije oglasila na Fejsbuku, gdje je napisala da je odvedena u karantin u Sutomoru.

MOLILA SAM ZA POMOĆ UGROŽENIMA, GREŠNA SAM: Marina Medojević sprovedena u karantin jer je prekrišila samoizolaciju

“Policija me vodi u karantin u Sutomoru jer sam dala izjavu za jedan medij na otvorenom ispred moje zgrade, prvi dan samoizolacije, kad nisam kao i većina bila svjesna opasnosti situacije. Dala sam izjavu gdje sam molila da se pomogne socijalno ugroženima u Crnoj Gori koji su došli u težak položaj zbog situacije za koronavirusom. Grešna sam. Izvinite molim vas, treba me na stub srama staviti. Hvala svima na razumjevanju i podršci”, napisala je Medojević na Fejsbuku.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com