Home / NOVOSTI / Hronika / Milan Knežević od danas u kućnom pritvoru

Milan Knežević od danas u kućnom pritvoru

Poslanik Demokratskog fronta, Milan Knežević, danas je otpočeo služenje kazne kućnog pritvora u trajanju od četiri mjeseca, saopšteno je iz tog političkog saveza.

“U skladu sa Zakonom o izvršenju krivičnih sankcija predsjednik DNP-a je zatražio da mu se omogući odlazak na posao i obavljanje redovnih radnih obaveza. Advokati Milana Kneževića već sjutra će predati ustavnu žalbu na ovu presudu”, kazali su iz DF-a.

Podsjećaju da je presudu, koju su nazvali sramnom, donijela sudija Osnovnog suda Željka Jovović, a potvrdili sudije Višeg suda Miljana Pavićević i Radomir Raco Ivanović, dok je sudija Branka Bošković izuzela mišljenje.

“Ova presuda će ostati jedna od najsramnijih i najkriminalnijih u zarobljenom crnogorskom pravosuđu, a njeni donosioci i izvršioci će kad tad krivično pravno odgovarati za zloupotrebu službenog položaja. Ni ova u nizu političkih presuda Milanu Kneževiću neće pokolebati ni njega, ni DF da još snažnije i istrajnije nastave borbu protiv kriminogenog režima koji je privatizovao Crnu Goru”, zaključuju iz DF-a.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com