ČETVORO UHAPŠENIH, JEDNOME KAZNA 400 EURA: Svi bili van kuće poslije 19 časova - Volim Podgoricu

ČETVORO UHAPŠENIH, JEDNOME KAZNA 400 EURA: Svi bili van kuće poslije 19 časova

Juče su juče u Cetinju uhapšeni P.M. (39), B.M. (29) i B.F. (20), sva lica sa Cetinja, zbog kršenja privremene mjere Nacionalnog koordiacionog tijela za zarazne bolesti. Oni su prekršili mjeru zabarane izlaska iz objekta stanovanja u vremenu od 19,00 do 05,00 časova, sopšteno je iz policije.
P.M. je zatečen na javnoj površini oko 20,50 časova, dok su B.M. i B.F. zatečeni na magistralnom putu zajedno u automobilu oko 20,00 časova.
Oni će biti privedeni nadležnom državnom tužiocu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.
Ulcinjska policija je juče zatekla bezbjednosno interesantno lice D.I. iz Bara u Ulcinju. On je takođe uhapšen zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje zarazne bolesti. Krivično djelo je počinio na način što je napustio mjesto prebivališta, odnosno prekršio zabranu međugradskog saobraćaja.

U Beranama je policija zatekla lice u kršenju mjere Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti. D.Đ. je upravljao vozilom krećući se između dvije opštine iako za to nije posjedovao potrebnu dokumentaciju. Njemu se na teret stavlja krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, a Osnovni sud je ovom licu izrekao novčanu kaznu u iznosu od 400 eura, saopštila je policija.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com