DR IVO ĐURIŠIĆ TVRDI: Tamjan ubija koronu - Volim Podgoricu

DR IVO ĐURIŠIĆ TVRDI: Tamjan ubija koronu

Da su litije nastavljene, ne bi bilo epidemije u Crnoj Gori. Dok su litije trajale, u Crnoj Gori nije bio zabilježen nijedan slučaj inficiranja korona-virusom. Crna Gora je bila jedina zemlja u Evropi bez ovog virusa, rekao dr Ivo Đurišić, nekadašnji direktor podgoričkih domova zdravlja, gostujući u emisiji “Načisto” na Srpskoj TV. On je kazao i da “tamjan ubija koronu”.

Dr Đurišić je, međutim, pohvalio mjere koje su u Crnoj Gori preuzete, ali je oštro kritikovao miješanje politike u zdravstvene probleme.

-Posadio sam lani krompir u LJešanskoj Nahiji, i nije mi uspio… Ministar Simović treba da se pozabavi tim problemima, da nam pomogne oko krompira, jer je za to stručnjak, a da epidemiju korona-virusa prepusti ljekarima, rekao je dr Đurišić.

Prema njegovom mišljenju, još od vremena referenduma, Crna Gora nije ulagala koliko je morala u bolnice i školovanje medicinskih kadrova.

-Koliko se bolnica i škola moglo napraviti od milijarde evra za auto-put koji vodi od nikuda do niđe, kazao je dr Đurišić.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com