O OVOM NASELJU POZNATE LIČNOSTI PROVODE IZOLACIJU: Novak Đoković ima cio sprat u elitnom kraju, a stan pored njega imaju pjevači i sportisti (FOTO) - Volim Podgoricu

O OVOM NASELJU POZNATE LIČNOSTI PROVODE IZOLACIJU: Novak Đoković ima cio sprat u elitnom kraju, a stan pored njega imaju pjevači i sportisti (FOTO)

Brojne javne ličnosti odvojile su pozamašne svote novca kako bi pazarili stan u nedavno izgrađenom kvartu na Novom Beogradu. Sportisti, pjevači i mnogi drugi, odlučili su se da svoju oazu mira pronađu u samom srcu ove beogradske opštine, a mediji su danima pisali o tome koliko su para odvojili za luksuzne nekretnine.

Novak ĐokovićFOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA
Novak Đoković

Na spisku stanara koji žive u ovim zgradama mogu se naći proslavljeni srpski teniser Novak Đoković, njegove kolege Filip Krajinović i Dušan Lajović, ali i brojni pjevači: Marija Šerifović, onda Milica Pavlović, Saša Kovačević, Milica Todorović, Stevan Anđelković, Sandra Afrika…

Milica Todorović, Petar Strugar, Slavica ĆukterašFOTO: MITAR MITROVIĆ / RAS SRBIJA
Milica Todorović, Petar Strugar, Slavica Ćukteraš
Komšije obožavaju Novaka Đokovića koji u jednoj od zgrada u svom vlasništvu ima čitav sprat. Kada je u Beogradu često mogu da ga vide kako šeta sa članovima porodice, a nedavno je snimak na kom Nole igra tenis ispred ulaza obišao planetu.
Filip Krajinović - domFOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA
Filip Krajinović – dom
Teniser Filip Krajnović čitav stan je opremio u momačkom stilu. Duž cijele nekretnine proteže se terasa, a u dnevnoj sobi se nalazi ogroman TV. Kada nije na treninzima obožava da vrijeme sa prijateljima provodi na terasi, gdje često okuplja ljude. Ali ne voli on samo terasu, već poslednjih mjesec dana ako ste slučajno prošetali ovim naseljem, niste mogli da ne primijetite pjevačicu raskošnog glasa Mariju Šerifović.

Ona redovno svoje pratioce pozdravlja sa svoje terase i uz muziku opisuje kako izgledaju njeni dani u izolaciji.

Milica PavlovićFOTO: U. ARSIĆ / RAS SRBIJA
Milica Pavlović

Poslije deset godina karijere pjevačica Milica Pavlović uspjela je da sebi obezbijedi krov nad glavom. Kako se u medijima pisalo za stan od 90 kvadrata izdvojila je preko 320.000 evra.

– Po savjetu prijatelja, a nakon razgovora sa arhitektom, Milica je odlučila da kupi stan u novoizgrađenom luksuznom prestoničkom naselju, gdje kvadrat košta 3.000 evra. U istom naselju stanove imaju brojne poznate ličnosti kojima je prije svega bitna bezbjednost, ali i dobra gradnja i udobnost. To joj je bila dovoljna preporuka da se tu skući i garancija da će imati privatnost – ispričao je za „Blic“ izvor kada je Milica uslikana u razgledanju stana.

Saša KovačevićFOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA
Saša Kovačević
Pjevač Saša Kovačević među prvima je pazario velelepnu nekretninu u kojoj pored uživanja, vrijeme provodi u radu:

– Istina je da sam kupio stan u kome ću živjeti sa bratom. Pošto sam odrastao u Zemunu bilo mi je važno da bude u tom dijelu grada, a Novi Beograd se pokazao kao odlično rješenje. Naravno, i dalje ću često posjećivati moje staro naselje koje je u blizini, jer tamo žive moji roditelji – rekao je Saša.

Blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com